NOVI ŠOK ZA ZVEZDU! Igrač traži RASKID UGOVORA i spremio tužbu!
Marakana, Foto: Starsport©/David Damnjanović

AU

NOVI ŠOK ZA ZVEZDU! Igrač traži RASKID UGOVORA i spremio tužbu!

Nezadovoljan statusom u klubu

Objavljeno: 17:22h

Mladi golman Crvene zvezde Jovan Miladinović, podneo je tužbu protiv kluba zbog statusa koji ima u prethodnom periodu, saznaje "Mozzartsport".

Kraljevčanin rođen 2007. godine, obratio se Veću za rešavanje sporova FSS i kao povod naveo zlostavljačko ponašanje, uz zahtev da po tom osnovu dobije raskid ugovora i slobodu u pronalasku nove sredine.

Jedan od najvećih talenata u svom godištu je prekomandovan u prvi tim sa 16 godina, tokom mandata Dejana Stankovića, pošto je još u kadetskim danima privukao pažnju partijama koje je pružao u omladinskom timu Zvezde.

Jovan Miladinović
Jovan Miladinovićfoto: Starsport©

Zimus je na pripremama, u kontrolnom meču sa Dinamom iz Tbilisija imao priliku da zaigra za prvi tim, ali na zvaničnom meču nije upisao nastup.

Miladinović je potom vraćen mlađe kategodije Kraljevčanin ne brani ni za jednu od selekcija šampiona Srbije, što je bio jedan od argumenata za tužbu, dok je u okviru iste navedeno i da je usled statusa u klubu otpisan i iz kadetske reprezentacije Srbije čiji je neizostavni član bio do proleća ove godine.

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.