NEDELJKOVIĆ O STATIVI: "Da je samo malo skrenula..." MIJATOVIĆ: "Jedva čekamo revanš pred punom Marakanom!"
Kosta Nedeljković posle šanse Zvezde u 85. minutu, Foto: Printscreen/Arena Sport

mogli bar do boda?

NEDELJKOVIĆ O STATIVI: "Da je samo malo skrenula..." MIJATOVIĆ: "Jedva čekamo revanš pred punom Marakanom!"

Žao mi je što samo malo nije lopta skrenula u gol... - kaže Kosta Nedeljković

Objavljeno: 15:05h

Fudbaleri Crvene zvezde, konkretno oni mlađi, žale zbog poraza u Lajpcigu u Ligi šampiona, ali su zadovoljni prikazanom partijom.

RB Lajpcig je znalački iskoristio slabosti Zvezde u fazi odbrane i slavio 3:1 pa je šampion Srbije ostao na jednom bodu u Grupi G, koliko ima i Jang Bojs.

Bek Kosta Nedeljković je istakao da je Zvezda bila odličan rival u drugom poluvremenu i da je mogla da vrati neizvesnost u finišu. Žali za šansom koju je imao u 85. minutu.

- Žao mi je što samo malo nije lopta skrenula u gol, s obzirom na to da je defanzivac Lajpciga kačio. Mislim da bi na 3:2 mogli da napadnemo i da dođemo do remija, jer smo zaista bili bolji rival u drugom poluvremenu. Ipak, Lajpcig je ozbiljna ekipa, mnogo kvalitetnih pojedinaca koji su pokazali da potezom mogu da reše utakmicu. No, u Beogradu pred punom Marakanom mislim da možemo do dobrog rezultata - rekao je Nedeljković za klupski sajt.

Jovan Mijatović je dodao, da je maštao da igra Ligu šampiona sa Zvezdom.

- Hvala i stručnom štabu na prilici, ali i navijačima koji su 90 minuta pevali tako da smo se osećali kao da igramo u Beogradu. Žao mi je što rezultat nije bio pozitivan, jer mislim da smo ga zaslužili. Drugo poluvreme je recept naše igre, nemam dilemu. Poštujemo Lajpcig, ali jedva čekamo revanš u Beogradu, pred punom Marakanom. Do tad, bitno je i da pobeđujemo u Superligi, a prvi izazov je već u subotu protiv IMT-a - zaključio je Mijatović.

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

Bonus video:

00:09

Provokacija u Lajpcigu: Zastava Albanije na meču Crvene zvezde u Ligi šampiona!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.