Katastrofa za Zlatana! (VIDEO)
Foto: Reuters

Gore nije moglo

Katastrofa za Zlatana! (VIDEO)

Jedan od najboljih napadača današnjice doživeo je povredu zbog koje će, prema navodima engleskih medija, i njemu i Mančesteru ova sezona možda propasti
Objavljeno: 19:18h

Zlatan Ibrahimović je završio sezonu, navode engleski mediji. Povratak u dresu Mančester junajteda je pod znakom pitanja.

Još uvek nije utvrđeno da li se radi o ligamentima kolena, ali izvesno je da za njega ovog proleća fudbala više neće biti!

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Teška, jeziva povreda Zlatana Ibrahimovića! (VIDEO)

Kako piše calciomercato.com prognoza je da će odsustvovati osam ili devet meseci, tačnije da će tek u kasnu jesen moći da počne sa treninzima. Na drugoj strani, što je igrač stariji, teže se oporavlja retki su slučajevi da se neko u njegovim godinama vratio ozbiljnom fudbalu. Proces oporavka biće bolan, a u najboljem slučaju bi Zlatan Ibrahimović mogao da ponovo zaigra sledećeg proleća. Da li to znači da će prihvatiti ponudu iz MLS i praktično pauzirati oko godinu dana, a onda otići u Galaksi, i da li ta ponuda još stoji posle povrede, ostaje da vidimo.

Nadamo se da će se ovaj veliki majstor jugoslovenskog porekla vratiti fudbalu posle leta, jer bez njega najvažnija sporedna stvar na svetu više neće biti ista...

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle pobede u derbiju o pesmi koju je dobio

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.