Konferenciju Grofa Božovića pred Napredak moraće da pročita svaki Delija!
Foto: Beta / Dragan Gojić

jaka poruka

Konferenciju Grofa Božovića pred Napredak moraće da pročita svaki Delija!

Zvezda će u subotu gostovati Napretku u Kruševcu, u 32. kolu Super lige Srbije, drugoj utakmici u plej-ofu
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je njegovim fudbalerima teško posle poraza u prethodnoj utakmici i da moraju da pokažu karakter u predstojećem susretu sa Napretkom. - Čeka nas važna i teška utakmica. Neće nam biti lako, ali s obzirom na to da se borimo za titulu, nemamo drugog izlaza, jedino nam pobeda odgovara - rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Marko Nikolić ima veoma važnu poruku za navijače Partizana! (VIDEO)

Zvezda će u subotu gostovati Napretku u Kruševcu, u 32. kolu Super lige Srbije, drugoj utakmici u plej-ofu. Crveno-beli su u prošloj utakmici izgubili od Partizana sa 3:1 u "večitom" derbiju. - Posle svakog poraza je teško, ali u fudbalu nema minulog rada. Uvek je najvažnija utakmica koja dolazi. Moramo da budemo svesni toga, a jesmo. Moramo da pokažemo pravi karakter - kazao je Božović.

FSS ODLUČUJE O EVROLICENCAMA: 3 tima su sigurna, ali to nisu Partizan i Zvezda!

Zvezda neće moći da računa na povredjene Nemanju Milića i od ranije Milana Pavkova, dok su ostali zdravi. Dušan Andjelković se oporavio i putovaće u Kruševac, ali je Božović rekao da ne zna da li će igrati. Takodje, rekao je da ima dilemu kada je reč o dve-tri pozicije u prvoj postavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.