NEJMAR PONOVO U ELEMENTU: Posle neuspeha protiv Venecuele napravio ŽURKU i sa saigračima uživao među devojkama!
Foto: EPA-EFE/Neil Hall

NEPOPRAVLJIV

NEJMAR PONOVO U ELEMENTU: Posle neuspeha protiv Venecuele napravio ŽURKU i sa saigračima uživao među devojkama!

Brazilac opet iznervirao naciju

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Brazila odigrala je nerešeno 1:1 protiv Venecuele u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a nakon meča se dogodio skandal koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Mateus Baldi, poznati brazilski novinar, objavio je na Tviteru tvrdnje da je Nejmar nakon završetka utakmice organizovao žurku sa atraktivnim ženama i da je na kraju završio s influenserkom Rebekom Ribeiro.

- Nakon utakmice sa Venecuelom, naš nestašni dečak Nej je odlučio da napravi žurku u luksuznom hotelu u Kujabi. Neke devojke su pozvane da prisustvuju, ali po starom pravilu da se mobilni telefoni skupljaju na ulazu, isključuju i ostave zaključani - napisao je Mateus Baldi, pa dodao:

- U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopes. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisija Sogiro videli juče ujutro kako odlazi iz hotela u kome je odseo brazilski tim.

Rebeka Ribeiro oštro je demantovala ove navode i objavila fotografiju sa Nejmarom ispod koje je napisala:

- Još jedan običan dan sa mojim bratom.

Nejmar se nije oglašavao povodom ovih tvrdnji, te trenutno nećemo znati šta se zapravo desilo i da li su tvrdnje novinara tačne.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.