NEZAPAMĆEN DEBAKL ORLIĆA! Srbija povela, pa primila 9 golova od Engleza!
Engleska - Srbija, Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

katastrofa

NEZAPAMĆEN DEBAKL ORLIĆA! Srbija povela, pa primila 9 golova od Engleza!

Ovaj poraz će dugo da boli

Objavljeno: 22:58h

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine je deklasirana od selekcije Engleske sa 10:1 na stadionu "Siti Graund", u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ništa nije slutilo ovakvom debaklu, pošto je Srbija uspela da povede u 27. minutu preko fudbalera Crvene zvezde Vladimira Lučića.

Nepunih 10 minuta kasnije je krenula kanonada Engleza koji ne samo da stižu do preokreta pre poluvremena, već su posle 45 minuta imali velikih 3:1.

Filogen je doneo 1:1, a potom je posle njegovog novog šuta, na pravom mestu bio Delap koji je smestio loptu u mrežu za 2:1.

Pala je koncentracija "orlića" u finišu prvog poluvremena, pa su u nadoknadi primili gol sa 20 metara, strelac je bio Eliot.

Ispostavilo se da smo još i dobro prošli, pošto smo u drugom poluvremenu primili još 6 "komada". Pogađali su redom Madueke u 53. minutu i 59, Filogen 63, da bi potom Subotić postigao autogol i napravio veću katastrofu.

U samom finišu meča su za 2 minuta viđena još dva gola u 89. i 90, a strelci su bili ponovo Eliot i Rou.

Posle dva meča Srbija ima 3 boda, dok je Engleska na čelu sa 6 bodova i gol-razlikom 12:1, a prati je Ukrajina sa maksimalnim učinkom.

Bonus video:

00:58

Ljubinko Drulović u Usijanju dana o fudbalskoj reprezentaciji Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.