Grof posle poraza u Derbiju želi da Partizanu NAUDI NA NAJBOLNIJI mogući način! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

rekao svoje!

Grof posle poraza u Derbiju želi da Partizanu NAUDI NA NAJBOLNIJI mogući način! (FOTO)

Mnogo zanimljiv stvari je otkrio strateg crveno-belih
Objavljeno: 18:52h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegov klub tek sad posle dve godine malo dobio konkurenciju i da bi najviše voleo da osvoji titulu, a da na kraju ima isti broj bodova kao Partizan.

NIKAD VIĐENA FOTKA VUČIĆA: Novi predsednik Srbije na Maksimiru 1990. u najkrvavijoj navijačkoj tuči ikad! (VIDEO)

- Uporno, dve godine govore da smo državni projekat i omalovažavaju nas. Dve godine smo prvi i to bez ikakve konkurencije. Sad, nažalost je takav sistem pa smo malo dobili konkurenciju, ali se nadam da ćemo izdržati i biti prvi. Najviše bih voleo da budemo prvi ovako, da imamo isti broj bodova - rekao je Božović novinarima dan posle poraza u "večitom" derbiju.

Zvezda je u utorak na svom stadionu izgubila od Partizana sa 3:1, posle čega su ta dva kluba izjednačena po broju bodova, ali su crveno-beli i dalje prvi na tabeli Super lige, šest kola pre kraja.

Ovo niste mogli da vidite na TV! Miroljub Petrović kao oružje za obračun Delija i Grobara! (VIDEO)

Božović je kazao da će čestitati ako Partizan osvoji titulu.

- Ako Partizan bude bio bolji do kraja i bude prvi, možemo samo da čestitamo. Nadam se da ćemo mi biti i da ćemo pobediti. Ne želim da razmišljam koliko će pobeda biti potrebno. Treba da idemo jednu po jednu utakmicu jer nam svaka predstavlja finale - kazao je Božović.

Trener Zvezde je rekao da ga ne nerviraju aludiranja pojedinaca iz Partizana na to da če njegova ekipa teško ostati bez bodova do kraja sezone.

- Radio sam četiri godine u Borcu iz Čačka, u nekim drugim vremenima i dobro znam kako se ovde igra i šta se radi - rekao je Božović, a na pitanje šta to znači, on je odgovorio:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.