ZVEZDA PREŽIVELA "PAKAO" U KRAGUJEVCU: Glazer tri puta vadio loptu iz mreže, ali bodovi idu u Beograd! (VIDEO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA PREŽIVELA "PAKAO" U KRAGUJEVCU: Glazer tri puta vadio loptu iz mreže, ali bodovi idu u Beograd! (VIDEO)

Zvezda je došla do nova tri boda nakon uzbudljivog meča u Kragujevcu

Objavljeno: 17:25h

U susretu između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, odigranom pred publikom na stadionu "Čika Dača", Crvena zvezda je ostvarila veliku pobedu rezultatom 4:2. Utakmica je bila obeležena jakim tempom, impresivnim golovima i preokretom u korist gostiju.

Prvo poluvreme je bilo dinamično i obe ekipe su pokazale visok intenzitet igre. Radnički je prvi došao do prednosti u 21. minutu kada je Matija Gluščević precizno završio akciju asistencijom od strane Simića. Međutim, Zvezda nije dugo čekala na odgovor.

U 29. minutu, Zvezda je izjednačila kada je Olajinka efikasno zatresao mrežu Radničkog nakon asistencije Šerifa Eniaja. Samo četiri minuta kasnije, Olajinka je ponovo bio na pravom mestu i iskoristio je odličnu asistenciju Vladimira Lučića da bi postigao svoj drugi gol na meču.

Ipak, Činedu je izjednačio rezultat u 38. minutu nakon asistencije Sahlija i tako vratio Radnički u meč

U finišu prvog poluvremena, Mirko Ivanić je vratio vođstvo Crvene zvezde na 3:2, još jednom zahvaljujući sjajnom pasu Vladimira Lučića, koji je bio ključni kreator igre za domaćina.

U drugom poluvremenu, Crvena zvezda nije popuštala i dodatno je učvrstila svoju poziciju. U 66. minutu, Mirko Ivanić je postigao svoj drugi gol na meču, ovoga puta na asistenciju Osmana Bukarija, čime je stvorio nedostižnu prednost za domaćina.

U nadoknadi vremena Zorić je pogodio za 4:3 i naterao Zvezdu da se panično brani, ali nije bilo dovoljno vremena da se u potpunosti vrate u meč.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog Niš pružila je publici uživanje u atraktivnom fudbalu i nekoliko izvanrednih golova. Zvezda je na kraju trijumfovala rezultatom 4:3, ostvarivši preokret nakon rane prednosti gostiju. Ova pobeda će dodatno podići samopouzdanje u nastavku sezone.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.