Gnevni igrači Bajerna upali u sudijsku svlačionicu i napali arbitre, morala policija da interveniše! (VIDEO)
Foto: AP

potpuni haos

Gnevni igrači Bajerna upali u sudijsku svlačionicu i napali arbitre, morala policija da interveniše! (VIDEO)

Nisu mogli da istrpe nepravdu koja im se dogodila na "Santjago Bernabeu"
Objavljeno: 09:52h

A mislili smo da je haos izbio samo posle srpskog večitog derbija, ništa manji skandal se nije dogodio ni na meču Lige šampiona u Madridu između Reala i Bajerna.

Nemački tim je eliminisan, a odlučujuči momenat bio je drugi pogodak Kristijana Ronalda u produžetku koji je postignut iz čistog ofsajda.

NOVA GREŠKA! Sudije poslale Real u polufinale! (VIDEO)

Pre toga je preoštro dodeljen drugi žuti karton Arturu Vidalu i on je morao da napusti igru pre ostalih, a na takve sudijske greške fudbalerima ekipe iz Minhena nisu mogli da ostanu nemi.

foto: Reuters

Zato je posle utakmice umalo došlo i do fizičkog obračuna i to u sudijskoj svlačionici, u koju su uletala tri igrača Bajerna - Robert Levandovski, Tijago Alkantara i Arturo Vidal.

Oni su želeli da se obračunaju sa arbitrom Viktorom Kašaijem i njegovim pomoćnicima i žestoko ih vređali, pa je morala da interveniše policija.

- Ovo je krađa. Takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju u Ligi šampiona. Nije nam potrebna video tehnologija, već kvalitetne sudije. Kako da prihvatite poraz kad vas sudija tako osramoti - vikao je Vidal posle utakmice.

Ništa manje glasan nije bio ni Alkantara.

- Za ovakvu utakmicu su vam potrebne sudije na prigodnom nivou koje znaju svoj posao. Meč nisu odlučili sportski detalji.

BONUS VIDEO: Leonardo spašava Boaćija na derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.