LAZETIĆ PREZADOVOLJAN REMIJEM: "Oni koji su brinuli da ćemo da se brukamo,...!"
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

LAZETIĆ PREZADOVOLJAN REMIJEM: "Oni koji su brinuli da ćemo da se brukamo,...!"

Sjajan rezultat TSC protiv Olimpijakosa

Objavljeno:

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je veoma zadovoljan posle 2:2 sa Olimpijakosom u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, a nakon susreta je imao poruku da je ovaj bod bio za srpski fudbal i poslao poruku pesimistima.

- Od primljenog gola. To je bila barijera, respekt prema Olimpijakosu. Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će biti dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa, eto... Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudičemo se da uzmemo još - kazao je Lazetić, a onda nastavio o samom kraju susreta kada je TSC i poravnao.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

- Dobro su ušli svi, treba se adaptirati na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno ćemo to značiti za nastavak - zaključio je Lazetić.

Golom Miloša Pantovića u 90. minutu, tim iz Bačke Topole je uspeo da izvuče bod nakon 0:2 na samo pola sata do kraja.

Bonus video:

00:12

Atmosfera u Areni uoči meča

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.