"MOGLI SMO VIŠE DA PROFITIRAMO" Trener Jang Bojsa žali za jednim, a evo šta je rekao o navijačima Zvezde!
Rafael Viki, Foto: Starsport

moglo i bolje i gore

"MOGLI SMO VIŠE DA PROFITIRAMO" Trener Jang Bojsa žali za jednim, a evo šta je rekao o navijačima Zvezde!

Pritisak je bio veliki i naša osećanja su pomešana - kaže Rafael Viki

Objavljeno:

I Crvena zvezda i Jang Bojs imaju razloga da budu nezadovoljni što iz međusobnog duela 2. kola grupe E Lige šampiona izlaze sa po jednim bodom, ali su svesni da su mogli ostati i bez njega.

Ekipe su bile izjednačene po većini parametara, pa na kraju remi 2:2 deluje najpravednije, mada navijači i igrači Zvezde sigurno žale za ispuštenim vođstvom 1:0, pa šansom Aleksandra Kataija na kraju... Sa druge strane, Jang Bojs je vodio do 88. minuta.

Trener gostiju Rafael Viki ima slične utiske:

- Nosimo pomešana osećanja, u najvećoj meri smo zadovoljni i ponosni igrom svog tima. Pred neverovatnom publikom odigrali smo dobro, pogotovo do prvog gola. Dospeli smo tada u velike poteškoće, na ovom nivou kad se igra detalji odlučuju. Bili smo potom dobri, imali odlične akcije, na 2:1 mogli smo još više da profitiramo. Pritisak je bio veliki i naša osećanja su pomešana - kaže Viki.

Utisak je da je golman Jang Bojsa Antoni Raćopi mogao da bude bolje postavljen kod izjednačujućeg gola. Viki se ne kaje zbog toga.

- Nije mi žao zbog njegove intervencije za 2:2, imamo odlične golmane, odlično je branio. Imamo maksimalno poverenje u našeg čuvara mreže - smatra trener Jang Bojsa.

Rafael Viki
foto: EPA/ANTHONY ANEX

Uveren je da njegov tim može da obezbedi proleće u Evropi.

- Ne bih rekao da smo favoriti za treće mesto. Značilo bi to da niko više neće osvajati bodove u ostalim utakmicama. Za nas je ovo važan korak napred, možda smo mogli i više. Nivo Lige šampiona traži savršenu igru na putu do trijumfa - zaključio je trener Jang Bojsa.

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.