"CELA PORODICA MI DOLAZI NA MARAKANU" Piksi ga hoće, navija za Zvezdu, a Švajcarci priželjkuju da joj da gol!
Darijan Maleš (desno) je uzdanica Jang Bojsa protiv Crvene zvezde, Foto: Pius Koller / imago sportfotodienst / Profimedia

na muci

"CELA PORODICA MI DOLAZI NA MARAKANU" Piksi ga hoće, navija za Zvezdu, a Švajcarci priželjkuju da joj da gol!

Morao sam da nabavim mnogo karata - istakao je krilni napadač Jang Bojsa

Objavljeno:

Među igračima Jang Bojsa koji će se večeras na stadionu "Rajko Mitić" suprotostaviti Crvenoj zvezdi u 2. kolu Lige šampiona imao onih koji su silno motivisani da se "osvete" za eliminaciju 2019. ali ima i onih kojima je Zvezda blizu srca.

Darijan Maleš je krilni napadač Jang Bojsa i potencijalni reprezentativac Srbije iako je prošao sve mlađe kategorije Švajcarske.

Rođen je u Lucernu i karijeru počeo u istoimenom klubu da bi 2020. usledio transferu veliki Inter. U klubu iz Milana ipak nikad nije dobio pravu šansu a nije ni ubedio "Neroazure" da ga zadrže posle pozajmica u Đenovi i Bazelu.

Darian Maleš
foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS

Ovog leta Maleš je stigao u Bern kao veliko pojačanje osvajača duple krune u Švajcarskoj.

Na prvih devet mečeva nije zatresao mrežu i upisao je samo jednu asistenciju, ali se ustalio u ekipi Rafaela Vikija u poslednje tri utakmice.

Pored želje da konačno proradi u novom klubu, Maleš će dodatan motiv imati u činjenici da igra na beogradskoj Marakani.

Darijan Maleš (levo)
Darijan Maleš (levo)foto: EPA/Anthony Anex

- Dolazi mi cela porodica na stadion. Neki meni važni ljudi prvi put će me gledati uživo. Morao sam da nabavim mnogo karata - istakao je Darijan Maleš koji u nekim od ranijih intervjua nije krio da gaji simpatije prema Crvenoj zvezdi.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.