LIGA ŠAMPIONA: Pomračenje engleskih velikana, preokreti Reala i Bajerna, Gudelj pogodio u remiju Sevilje!
Detalj sa duela na Old Trafordu, Foto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

ludo veče

LIGA ŠAMPIONA: Pomračenje engleskih velikana, preokreti Reala i Bajerna, Gudelj pogodio u remiju Sevilje!

Dosta golova u večernjem terminu Lige šampiona

Objavljeno: 23:04h

Odigrano je još šest mečeva 2. kola grupne faze Lige šampiona.

U grupi A Mančester junajted je ponovo razočarao svoje navijače.

Klub sa Old Traforda poražen je na domaćem terenu od Galatasaraja rezultatom 2:0.

Posle dva kola Junajted je zakucan za dno tabele i jedini je tim u grupi bez boda, dok je turski velikan sakupio četiri.

Izabranici Erika Ten Haga dobro su otvorili meč i poveli pogotkom Rasmusa Hojlunda u 17. minutu, ali je samo šest minuta kasnije Vilfrid Zaha poravnao na 1:1.

Junajted je do novog vođstva stigao u 67. minutu, a ponovo je strelac bio danski napadač. Ipak, ponovo su gosti veoma brzo stigli do izjednačenja, pošto je u 71. minutu Kerem Akturkoglu pogodio za 2:2.

Mauro Ikardi je u 78. imao veliku šansu, ali je sa penala šutirao pored gola. Tom prilikom Kazemiro je dobio drugi žuti i crveni karton. Uspeo je samo tri minuta kasnije Ikardi da se iskupi, iskoristio je grešku odbrane domaćina i pogodio za 3:2.

U drugom meču ove grupe Bajern je teškom mukom savladao Kopenhagen u gostima rezultatom 2:1.

Posle prvog poluvremena bilo je 0:0, a onda je Parken proključao kada je Lukas Lerager u 56. minutu doneo prednost domaćinu. Ipak, u 67. minutu fantastičan pogodak postiže Džamal Musijala i poravnava na 1:1.

Pobedu Bajernu doneo je supertalentovani Matijs Tel u 83. minutu posle nesebične asistencije Tomasa Milera.

Bajern ima maksimalnih šest bodova, dok je Kopnhagen treći sa bodom.

Standings provided by Sofascore

U grupi B još jedan engleski velikan doživeo je poraz. Arsenal je posle preokreta izgubio na gostovanju Lensu rezultatom 2:1.

Gabrijel Žesus je doneo prednost Tobdžijama u 14. minutu, a u 25. je Adrijen Tomason pogodio za 1:1. Pobedu Francuzima doneo je Eli Vahi u 69. minutu.

U drugom meču ove grupe PSV i Sevilja su u Ajndhovenu odigrali nerešeno 2:2.

Španski tim poveo je golom srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja u 68. minutu, a u 86. minutu je Luk de Jong poravnao sa bele tačke.

Uspela je Sevilja minut kasnije da ponovo povede pogotkom Jusufa En Nesirija, ali je u 95. minutu veliki bod holandskom velikanu doneo Džordan Teze.

Standings provided by Sofascore

U grupi C ranije tokom dana Braga je savladala Union Berlin rezultatom 3:2, a istim rezultatom slavio je i Real Madrid na gostovanju Napoliju.

Italijanski šampion poveo je golom Lea Ostigarda u 19. minutu, ali su gosti iz Madrida na krilima fenomenalnog Džuda Belingema do kraja poluvremena preokrenuli na 2:1. Englez je prvo asistirao Vinisijusu, a potom je čudesnim soloprodorom pogodio za vođstvo gostiju.

Pjotr Zelinski je u 54. izjednačio sa bele tačke, a pobedu Realu autogolom doneo je golman Napolija Aleks Meret u 78. minutu.

Standings provided by Sofascore

Inter je u okviru grupe D na svom terenu savladao Benfiku rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Matijas Tiram u 62. minutu.

U okviru ove grupe ranije tokom dana Real Sosijedad je rezultatom 2:0 savladao Salcburg u Austriji.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.