RIKARDO VERUJE DA PARTIZAN MOŽE DO TITULE: Imaju četiri boda viška, ali svestan sam da su tu i vanfudbalske stvari!
Rikardo Gomeš, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

podrška

RIKARDO VERUJE DA PARTIZAN MOŽE DO TITULE: Imaju četiri boda viška, ali svestan sam da su tu i vanfudbalske stvari!

Rikardo je ovog leta napustio Partizan i otisnuo se na Bliski istok

Objavljeno:

Bivši napadač Partizana, Rikardo Gomeš, podelio je svoje iskustvo iz vremena provedenog u crno-belom dresu. Trenutno je ključni igrač Al Šamala u Kataru, gde je ostvario izvanredan učinak s četiri postignuta gola na četiri utakmice.

- Ovde sam naišao na odličnu ekipu i sjajnu atmosferu u svlačionici. Brzo sam se prilagodio katarskim uslovima, sličnim onima u Dubaiju, gde sam ranije igrao. Iako moj pojedinačni učinak u Kataru ide dobro, kao tim, još uvijek moramo napredovati jer smo imali nekoliko iznenađujućih kikseva - istakao je Rikardo Gomeš.

On se potom osvrnuo na svoj impresivan rekord u dresu Partizana kao najbolji strelac u istoriji kluba u evropskim takmičenjima.

- Ponosan sam na tu titulu, jer igranje evropskih mečeva nikada nije lako, bez obzira na protivnika. Dolazak u klub često je uzrokovao poređenja s Kleom, legendarnim napadačem Partizana.

Što se tiče trenutne situacije u Partizanu, Gomeš veruje da tim ima šansu da prekine sedmogodišnji post bez titule.

- Partizan se trenutno nalazi u veoma povoljnom položaju, s četiri boda prednosti nad Crvenom zvezdom, a taj broj može da poraste na sedam bodova! Sve je u rukama Partizana, ali svestan sam da postoje i vanfudbalski faktori. Ključno je da se tim fokusira samo na teren, tada će imati velike šanse za osvajanje titule - ocenio je Rikardo.

Gomeš ima visoko mišljenje o trenutnom treneru Partizana, Aleksandru Stanojeviću.

- Duljaj je osoba koja duboko razume Partizan, s dugogodišnjim iskustvom u klubu. Želim mu sve najbolje! Što se tiče trenerskog iskustva, Stanojević je najbolji trener s kojim sam sarađivao u Partizanu - zaključio je Rikardo Gomeš.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.