BRINE ZA BAHARA AKO ZVEZDA IZGUBI OD PARTIZANA: "Preti mu katastrofa!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

ISKRENO

BRINE ZA BAHARA AKO ZVEZDA IZGUBI OD PARTIZANA: "Preti mu katastrofa!

Miodrag Božović smatra da je došlo vreme za slavlje crveno-belih na stadionu u Humskoj ulici

Objavljeno: 23:04h

Još dva dana je ostalo do 171. prvenstvenog okršaja Partizana i Crvene zvezde, jednog od značajnijih u poslednje vreme.

Istorija u Humskoj je na strani Partizana zadnjih godina, Zvezda još od 2016. godine nije slavila u gostima, a poslednji koji je to učinio kao trener bio je Miodrag Božović.

Prošlo je od tad osam derbija na stadionu Partizana, a u narodu poznatiji kao Grof za Meridian sport ističe da je došlo vreme za slavlje.

- Očekujem sigurnu pobedu, iako je to nezahvalno reći kada je u pitanju derbi, ali nikada nije bila tolika razlika u kvalitetu kao sad. Mislim da je Zvezda mnogo bolja i mnogo kvalitetnija na svakoj poziciji od Partizana. Bilo bi veliko čudo da ne bude tako, međutim, događaju se takve stvari u fudbalu, ali za mene je Zvezda ogroman favorit u sredu.

Miodrag Božović
foto: Starsport©

Kako vam izgleda trenutni sastav Baraka Bahara i kako vam se čini ovaj početak sezone?

- Vrlo kvalitetan i na vreme selektiran sa odličnim pojačanjima. Doduše, Hvang i Endiaje su tek došli, pa još nemamo jasnu sliku o njima, ali sa obzirom na njihov nivo igara iz prošlih klubova, treba očekivati da brzo pokažu o kakvim se igračima radi. Što se tiče Đige, odigrao je odličnu utakmicu iako je debitovao i to protiv Sitija. Smatram da objektivno Zvezda ima izuzetno dobar tim, ali, opet ponavljam. Ništa to ne znači u derbiju.

Kakvo mišljenje za sada imate o izraelskom treneru?

- Deluje mi dosta smireno, mislim da čovek zna šta hoće i verovatno je ubeđen u ono što radi i zato se mnogo ni ne nervira. Možda još i ne oseća veličinu kluba, možda ne oseća Zvezdine navijače iako ih stalno hvali. Eventualno bi neki loš rezultat protiv Partizana za njega bio katastrofalan. Ipak, morao bi da napravi neke velike greške da izgubi - završava Miodrag Božović.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.