SVE MANJE KARATA ZA MEČ PROTIV JANG BOJSA: Evo koliko je još ostalo i za koje delove stadiona!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OGROMNO INTERESOVANJE

SVE MANJE KARATA ZA MEČ PROTIV JANG BOJSA: Evo koliko je još ostalo i za koje delove stadiona!

Marakana je stadion gde su padali i mnogo moćniji timovi

Objavljeno: 19:15h

Crvena zvezda posle starta u Ligi šampiona, gde je pokazala zube protiv Mančester sitija, već gleda ka prvom meču na Marakani u elitnom takmičenju, a rival je Jang Bojs.

Šampion Švajcarske je tim koji je projektovan da se bori sa crveno-belima za evropsko proleće, pošto je Siti liga iznad svih rivala u grupi, a Lajpcig po kvalitetu u budžetu odskače i od Zvezde i Jang Bojsa.

Ipak, Jang Bojs je i u duelu protiv Lajpciga pokazao da nije naivan rival i da Zvezdi neće biti lako. Moćni nemački tim je tek u finišu meča uspeo da slomi otpor Švajcaraca i na kraju slavio sa 3:1, a i navijači crveno-belih su svesni toga, pa će tim Baraka Bahara u tom duelu imati pune tribine iza sebe i ozbiljan vetar u leđa.

Marakana je stadion gde su padali i mnogo moćniji timovi od Jang Bojsa, a uz pun stadion Zvezda je sigurno favorit.

Navijači Crvene zvezde, Delije
foto: Espreso/ Miloš Dreković

Na sajtu za onlajn prodaju se može videti da je preostalo vrlo malo karata, i to uglavnom za bočne sektore zapada i istoka. Sever je prema grafici tamo već rasprodat i karata za tribinu gde su najvatreniji navijači više nema dostupno putem onlajna.

Kako Telegraf saznaje, do današnjeg dana je ostalo oko 1.000 karata za severnu tribinu, ali isključivo na blagajni, ima i oko 4.000 karata za bočne delove zapada, oko 1.500 karata za istočnu tribinu i oko 2.500 karata za jug.

Zvezda je putem sezonskih karata rasprodala oko 17.000 mesta, a još oko 10.000 je kupilo pakete za sve tri utakmice Lige šampiona.

Do utakmice sa Jang Bojsom je ostalo još osam dana, a prema ovakvoj dinamici, karata sasvim sigurno neće biti do početka utakmice.

BONUS VIDEO:

01:38

Delije u transu posle gola Zvezde protiv Mančester Sitija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.