KAKVE SU ZVEZDINE ŠANSE ZA POBEDU? Najpoznatija svetska kuća za analitiku iznela svoje prognoze!
Foto: Starsport©

autsajderi

KAKVE SU ZVEZDINE ŠANSE ZA POBEDU? Najpoznatija svetska kuća za analitiku iznela svoje prognoze!

Crvena zvezda od 21 čas igra protiv Mančester sitija u okviru prvog kola Lige šampiona

Objavljeno:

Nestrpljenje među fudbalskim navijačima u Srbiji dostiže vrhunac jer večeras od 21 čas Crvena zvezda dočekuje Mančester siti u utakmici prvog kola UEFA Lige šampiona.

Iako je uvek teško unapred predvideti ishod fudbalske utakmice, u ovom meču uloge su jasne - Mančester siti se smatra ogromnim favoritom, dok se Crvena zvezda suočava sa ulogom autsajdera. Prema analizi kompanije Opta, Mančester sitiju je dodeljeno neverovatnih 90.3% šanse za pobedu, dok su Crvenoj zvezdi dodeljena skromna 3.2% šanse za iznenađenje.

Liga šampiona
foto: printscreen/opta

Mančester siti će biti oslabljen za ovu utakmicu jer će morati da se nose sa odsustvom nekoliko ključnih igrača. Kevin De Brujne, jedan od najboljih veznih igrača na svetu, neće biti dostupan, dok će Džek Griliš, koji je igrao značajnu ulogu u prošlogodišnjem uspehu Mančester sitija u Ligi šampiona, takođe biti odsutan zbog povrede mišića. Džon Stones, važan član odbrane tima, takođe je pod znakom pitanja zbog povrede. Ovo predstavlja izazov za trenera Pepa Guardiolu, koji će morati da osloni na dubinu svog tima i druge ključne igrače poput Rodrija i Bernarda Silve.

Od crveno belih se očekuje da izađu u najjačem sastavu, ali formacija Baraka Bahara i dalje nije poznata. Zvezda nema problem sa povredama, te se od Izraelskog stručnjaka očekuje da sastavi najbolji mogući sastav.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.