Spektakularna predstava Fulama! Jokanovi momci mogu i sa igračem manje! (VIDEO)
Foto: Reuters

Čempionpip, 42. kolo

Spektakularna predstava Fulama! Jokanovi momci mogu i sa igračem manje! (VIDEO)

Fulam je uprkos pobedi ostao na sedmom mestu na tabeli, kako je glavni konkurent u borbi za šesto mesto, poslednje koje vodi u plej-of, ekipa Šefild Venzdeja slavila kod kuće protiv Kardifa sa 1:0 (0:0)
Objavljeno:

Izabranici Slaviše Jokanovića došli su do 19. trijumfa u Čempionšipu ove sezone, pošto su slavili na Kerou Roudu rezultatom 3:1 (1:0) nad Noričom. Poveli su već u petom minutu gosti iz Londona, preko bivšeg fudbalera Seltika Johansena. Fantastičan gol sa preko 20 metara. U drugom minutu nadoknade prvog dela igre, gostima se dogodila katastrofa. Napadač Kris Martin je zaradio direktan crveni karton i ostavio svoje kolege na cedilu.

Jokanović nije menjao postavu, nastavio je bez špica, a to mu se vrlo brzo isplatilo. Već u 49. minutu, najbolji igrač ekipe Tom Kerni je postigao gol iz penala i povećao prednost svog tima. 10. njegov gol ove sezone, ima i isto toliko asistencija, i prvi je igrač u ligi kome je to pošlo za rukom. Gol Kamerona Džeroma pred sam kraj utakmice bio je potpuno nevažan, iako je doneo nadu, ali Florijan Ajite je bio Pobedu su Jokanovićevi fudbaleri ipak overili u poslednjem minutu regularnog dela, preko Florijana Ajitea. Fulam je uprkos pobedi ostao na sedmom mestu na tabeli, kako je glavni konkurent u borbi za šesto mesto, poslednje koje vodi u plej-of, ekipa Šefild Venzdeja slavila kod kuće protiv Kardifa sa 1:0 (0:0).

Gol odluke postigao je Forestijeri u 84. minutu. Ekipa našeg Vladimira Stojkovića upisala je novi poraz, ovoga puta su poraženi kod kuće o Blekburna sa 0:1 (0:0), a srpski golman ni ovoga puta nije bio u protokolu.

ČEMPIONŠIP, 42. KOLO:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četvrtak: Vigan – Barnsli 3:2 (0:1)

Petak: Brentford - Derbi 4:0 (1:0) Bristol Siti - KPR 2:1 (2:0) Hadersfild - Preston 3:2 (1:1) Norič - Fulam 1:3 (0:1) Notingem - Blekburn 0:1 (0:0) Roteram - Birmingem 1:1 (0:0) Šefild Venzdi - Kardif 1:0 (0:0) 18.00 Vulverhempton – Brajton 20.45 Barton – Ipsvič 20.45 Njukasl – Lids

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana povodom obeležavanja 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.