Gnevni Lalatović jedva čeka da pobegne iz srpskog fudbala: Javor nije pobedio u gostima od prošle godine, a danas...
Foto: Fonet

bilo je i suza u svlačionici

Gnevni Lalatović jedva čeka da pobegne iz srpskog fudbala: Javor nije pobedio u gostima od prošle godine, a danas...

- Javor je poslednju pobedu na strani ostvario prošle godine i su protiv Radničkog... Baš me zanima njihova sledeća utakmica. Možda je Radnički imao samo loš dan
Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović na konferenciju za novinare posle utakmice protiv Voždovca došao je razočaran i nervozan, jer njegova ekipa nije uspela da se plasira u plej-of Superlige Srbije, iako je pobedila sa 3:1. - Ne znam šta da kažem. Bilo bi suvišno bilo šta da kažem, jer bih bio kažnjen. Ozbiljno se razmišljam šta da radim posle ovoga i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Jedva čekam da odem iz srpskog fudbala. Razočaran sam, jer sam sve znao unapred - rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Čukaričkog nisu su se plasirali u plej-of Super lige Srbije, iako su u poslednjem, 30. kolu regularnog dela na gostovanju pobedili Voždovac sa 3:1. - Čestitao Voždovcu na sjajnim rezultatima i na ulasku u plej-of, zaslužili su. Mi smo došli da se nadigravamo protiv organizovanog Voždovca. Znali smo da igraju dobar i kvalitetan fudbal, pogotovo u posedu lopte. Uspeli smo da im pariramo i da postignemo tri gola. Pobedili smo i nadali se da će i drugi da igraju utakmicu kao mi danas - rekao je Lalatović.

Zvezdin ban za Grobare: Navijači Partizana NEĆE MOĆI DA UĐU OVDE na Derbiju! (VIDEO) Čukarički je regularni deo prvenstva završio na devetom mestu Super lige Srbije sa 40 bodova dva manje od osmoplasiranog Javora koji je u Nišu sa 1:0 pobedio Radnički i tako izbori plasman u plej-of, dok će klub s Banovog brda igrati u plej-autu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.