NEMAČKA BESNI NA UEFA: Ignorisan je naš zahtev da se utakmica ne odigra!
Foto: AP

primorani da izađu na teren

NEMAČKA BESNI NA UEFA: Ignorisan je naš zahtev da se utakmica ne odigra!

Trener Borusije, Tomas Tuhel bio je besan posle utakmice, jer njegova ekipa nije bila spremna da igrač meč posle bomaškog napada na autobus ekipe iz Dortmunda
Objavljeno:

Fudbaleri Borusije Dortmund poraženi su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Bolji od "milionera" bio je Monako rezultatom 3:2.

Trener Borusije, Tomas Tuhel bio je besan posle utakmice, jer njegova ekipa nije bila spremna da igrač meč posle bomaškog napada na autobus ekipe iz Dortmunda.

foto: Reuters

Jeste Dembele dao gol protiv Monaka, ali svi pričaju o čaroliji Obamejanga pre pogotka! (VIDEO)

- Ekipa nije bila spremna da igra. Nisu nas ni pitali da li možemo da igramo. Samo su nas SMS-om obavestili da je odluka da se igra u sredu veče doneta u Švajcarskoj (Nion, sedište UEFA). Ne znam koje su još mogućnosti bile na raspolaganju - rekao je Tuhel i dodao:

- Igrnorisan je naš zahtev da ne igramo večeras. Želeli smo da imamo više vremena posle onoga što se desilo sinoć. Ne samo da bismo zaboravili na taj događaj, već i da bismo se pokazali u najboljem mogućem izdanju kakvo zahteva Liga šampiona. Imao sam na raspolaganju samo 15 zdravih igrača. Zato, danas možete da ne kritikujete nikoga i bićete u pravu, ali i da kažete kako su moji igrači pravili greške i opet ćete biti u pravu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.