PARTIZANOVO NOVO POJAČANJE POSLE DEBIJA: "Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, biću sve bolji!"
Foto: Starsport©

debi

PARTIZANOVO NOVO POJAČANJE POSLE DEBIJA: "Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, biću sve bolji!"

Norvežanin zadovoljan viđenim

Objavljeno:

Novi fudbaler Partizana,Gajas Zahid pun je pozitivnih utisaka nakon meča crno belih i Javora.

Partizan je u nedelju na svom terenu pobedio Javor 3:1 u meču petog kola Superlige Srbije, a fudbaler koji je stigao pre nekoliko dana našao se u protokolu za meč.

Zahid je ušao u igru u drugom poluvremenu, a odigrao je 20 minuta za crno-bele. - Bilo je dobro! Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, ali bilo je neverovatno zaigrati ponovo, osetiti to. Takodje, bila je ovo važna utakmica. Neverovatan je osećaj da igram prvi put za Partizan i radujem se predstojećim utakmicama. Da, u dobroj sam formi, ali opet ponavljam - prošlo je dosta vremena od kada sam igrao. Dobar je osećaj igrati ponovo, ali korak po korak, biću sve bolji i radujem se svim sledećim utakmicama u ovom dresu - rekao je Zahid i dodao da se nada će uskoro da bude 100 odsto spreman.

FK Partizan, Mateus Saldanja, Aranđel Stojković, Samed Baždar, Nikola Antić
foto: Starsport©

Aranđel Stojković je postigao jedan gol za Partizan na meču protiv Javora. - Želim prvo da se zahvalim pre svega svojim saigračima na pogotku, Nathu koji ima oči na ledjima. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koji su tu uz mene i kad je loše i kad je odlično. Bili smo veoma umorni od početka utakmice, ali mislim da je to samo umor u glavama. Zaista je bilo teško posle poraza u Danskoj. Teško je da se oporave igrači jer nikome nije lako posle tako ubedljivog poraza - naveo je Stojković.

-Kad smo primili gol pomislio sam: Je l' moguće da uvek primamo ovako spektakularne golove? Pošto svaki gol koji primimo je neki evrogol u 90. ili sa velike udaljenosti i zaista sam pomislio - zar opet?!", dodao je Stojković.

Partizan će u narednom kolu Super lige Srbije igrati protiv IMT-a.

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.