OŠTRE REČI NA RAČUN ZVEZDINE EKIPE: "Ovaj tim nije toliko dobar koliko ga hvale!"
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OŠTRE REČI NA RAČUN ZVEZDINE EKIPE: "Ovaj tim nije toliko dobar koliko ga hvale!"

Bivši trener crveno-belih smatra da aktuelnom sastavu fale još tri ili četiri igrača kako bi mogao da igra Ligu šampiona

Objavljeno: 15:02h

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su neočekivan poraz u petom kolu Superlige Srbije, pošto su izgubili u gostima od ekipe Voždovca, rezultatom 3:2 (2:0).

Imali su "zmajevi" i prednost od 3:0, Zvezda je u finišu pripretila, ali nije uspela da stigne do makar boda na "krovu", pa je tako prekinut niz od 11 pobeda, od kako je Barak Bahar preuzeo crveno-bele, kao i niz od 15 uzastopnih trijumfa protiv Voždovca.

Interesantno, poslednji poraz od gradskog rivala je Crvena zvezda doživela još davne 2017. godine, kada je u plej-ofu Superlige poražena na "krovu", takođe sa 3:2, pa je tako prepustila titulu Partizanu.

U tom meču je na klupi tima iz Ljutice Bogdana sedeo čuveni Miodrag Grof Božović, koji je u razgovoru za portal "Republika" istakao da on vrlo dobro zna šta znači izgubiti na "krovu", kao i da je ovaj poraz Zvezde dobar za srpski fudbal.

- I ja sam imao hladan tuš na "krovu". Dobro je da je Crvena zvezda izgubila, to je dobro za srpski fudbal, da je moguće da se ovakva iznenađenja dese. Poraz u pravo vreme, ovaj tim nije toliko dobar koliko ga hvale, ali nije ni toliko loš da izgubi od Voždovca. Ali, dešava se - istakao je popularni Grof.

Miodrag Božović
foto: Starsport©

On je dodao da je jasno da ovaj neuspeh crveno-belih nema istu težinu kao onaj iz 2017, kao i da će izabranici Baraka Bahara bez problema stići do titule u Superligi.

- Ovaj poraz nema težinu, posebno ne kao onaj iz 2017. godine. Zvezda će sigurno osvojiti titulu prvaka, nema konkurenciju u prvenstvu. Svakako je dobar poraz i pred Ligu šampiona, da se malo smanje priče, digli su ovu ekipu u nebesa. Znate kako je to ovde, prvo vas dižu, pa vas spuste, a prizemljenje nije lako. Ono što sam izjavio, iza toga stojim, ovom timu fale još tri ili četiri igrača kako bi mogao da igra Ligu šampiona - zaključio je Miodrag Božović.

Miodrag Božović
foto: Starsport©

Zvezda je silovito ušla u sezonu, imala je sve pobede u pripremnim mečevima, kao i četiri ubedljiva trijumfa na startu sezone, ali je doživelo pravo otrežnjenje u meču sa Voždovcem.

Ostaje da se vidi kako će crveno-beli odreagovati pred naredni meč u Superligi, koji će narednog vikenda odigrati na Marakani, protiv Novog Pazara. Ipak, pre te utakmice, navijače očekuju i mnogo bitnije vesti, pošto će se ime Crvene zvezde u četvrtak naći na žrebu u Nionu, prilikom izvlačenja grupa za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.