ZVEZDA DOBILA POJAČANJE U ODBRANI: Nekadašnji kapiten ponovo na Marakani!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport

NOVi strahinja eraković?

ZVEZDA DOBILA POJAČANJE U ODBRANI: Nekadašnji kapiten ponovo na Marakani!

Mladi fudbaler produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 14:21h

Mladi reprezentativac Srbije Andrej Đurić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri plus jednu godinu.

Đurić je član generacije 2003., a prošao je čitav omladinski pogon crveno belih i bio kapiten selekcije koju je predvodio Marko Neđić.

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba.

- Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu - istakao je Đurić.

Andrej Đurić
Andrej Đurićfoto: Starsport©

Đurić je sa Zvezdom osvojio Omladinsku i Kadetsku ligu Srbije, a prve minute u profesionalnom fudbalu zabeležio je u dresu razvojnog tima crveno belih -Grafičaru. Njegove dobre partije primetio je Dejan Stanković koji ga je prekomandovao u prvi tim Zvezde gde je zabeležio tri nastupa za prvi tim, a prethodnu sezonu proveo je u Domžalu iz Slovenije gde se profilisao kao jedan od najboljih defanzivaca prvenstva.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.