GLEDATE IH SVAKI DAN, a mi smo bili na treningu ekipe zbog koje Zvezda i Partizan neće igrati Ligu šampiona!? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Napred, deco!

GLEDATE IH SVAKI DAN, a mi smo bili na treningu ekipe zbog koje Zvezda i Partizan neće igrati Ligu šampiona!? (VIDEO)

Doduše, to još uvek nije sigurno, ali će u subotu od 10 ujutru biti dosta jasnije... Proveli smo se fantastično, pikali smo fucu sa budućim majstorima čija će se imena pominjati kroz narednih 20 godina kada se bude pričalo o fudbalu. Bila nam je čast
Objavljeno: 22:35h

Šta se to dešava na Savi, između Brankovog i Savskog mosta, a nije pecanje, a ni mladi par koji šeta kejom i drži se za ruke?

Dešava se ispisivanje nove stranice istorije srpskog omladinskog fudbala.

VI IMATE DIJAGNOZU I MORATE NA LEČENJE! Ozbiljne optužbe iz Superlige na račun Crvene zvezde! (VIDEO)

Tamo trenira FK Brodarac, klub čije treninge, pa i utakmice, svaki dan gledate dok prolazite jednim od ovih beogradskih mostova, a njegovi omladinci, tačnije njihovi rezultati, bili su povod našeg odlaska na njihov trening.

foto: Filip Plavčić

I to baš na jedan od onih dok su se oporavljali od duela sa OFK Beogradom (3:1), a počinjali pripreme za jedan od odlučujućih mečeva - sa Partizanom, jednom od najboljih fudbalskih škola sa ovih prostora.

Otkriven razlog Zvezdinog poraza u Istanbulu! Kada ovo vidite NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! (FOTO) (VIDEO)

Brodarac se trenutno nalazi na prvom mestu Omladinske lige Srbije, sa pet bodova prednosti u odnosu na oba večita rivala, a deset u odnosu na Voždovac osam kola pre kraja sezone.

Inače, ko osvoji titulu, ide u kvalifikacije za omladinsku Ligu šampiona, gde su prethodna dva puta Srbiju predstavljali Rad i Čukarički.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Kada smo na trening stigli, dobili smo opremu ovog kluba i pokušali da odmerimo znanje sa njima.

Što je najgore, nismo pocrkali od umora, ali nije nam baš bilo ni baš svejedno. Ipak, imali smo sreće, jer smo "banuli" kada se radi oporavak. Trening slabijeg intenziteta.

Proveli smo se odlično, a usput i popričali sa trenerom omladinskog tima Brodarca Ivanom Jevićem, inače, čovekom koji iza sebe ima mnogo fudbalskih utakmica u dresu raznih internacionalnih klubova (stigao je čak i do Hongkonga), kao i sa kapitenom tog sastava Milošem Tošeskim, pred kojim je tek, nadamo se, blistava karijera.

foto: Filip Plavčić

Pogledajte kako nam je bilo, saznajte nešto novo o ovom novobeogradskom klubu, a mogli biste i da pogledate koju njegovu utakmicu, pošto klinci stvarno vrede!

NIJE TOP 8 IZGUBLJEN U ISTANBULU, VEĆ NA OVA ČETIRI MEČA! Utakmice zbog kojih će Delije večno patiti! (VIDEO)

Igraju predivan fudbal, osvajaju bodove, preokreću protiv Crvene zvezde, a do kraja sezone ih čeka još osam prepreka... Bilo bi jako lepo da uspeju sve da ih preskoče, jer bi neverovatan uspeh bio da klub za koji niko nije čuo do pre nekoliko godina, sada predstavlja našu zemlju na međunarodnoj sceni.

Pogledajte i foto galeriju koju vam je spremio naš fotograf Filip Plavčić!

1 / 32 Foto: Filip Plavčić

(Milan Raković i Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.