AKCIJA ZVEZDE USREĆILA MALIŠANE: Šampion donirao golove deci vrtića "Duga", upoznali Nedeljkovića i Kangvu!
Deca iz vrtića "Duga", Foto: FK Crvena zvezda

"zvezda je moja porodica"

AKCIJA ZVEZDE USREĆILA MALIŠANE: Šampion donirao golove deci vrtića "Duga", upoznali Nedeljkovića i Kangvu!

Pored dva prvotimca, koji su izazvali najveće oduševljenje prilikom donacije golova vrtiću, predsednik kluba Mijailović je takođe bio pozdravljen od strane mališana

Objavljeno:

Crvena zvezda je u sklopu akcije "Zvezda je moja porodica" uradila veliku stvar za mališane iz vrtića "Duga".

Ekspedicija, koju su činili predsednik Svetozar Mijailović, kao i prvotimci Kosta Nedeljković i Kings Kangva, odnela je golove i poklone deci, koja nisu krila oduševljenje sa lica.

Pored dva prvotimca, koji su izazvali najveće oduševljenje prilikom donacije golova vrtiću, predsednik kluba Mijailović je takođe bio pozdravljen od strane mališana, koji su ga na trenutak vratili u detinjstvo.

- Fantastičan je osećaj videti kako su najmlađi zvezdaši dočekali naše fudbalere, ali najbitnije od svega toga jeste da je ovde jedna fina, pozitivna, dečija atmosfera, koja sve nas, mogu reći, starije vraća u detinjstvo. Vidimo da je u ovim godinama najvažnije da deca uživaju i uz igru se vaspitavaju i obrazuju. Verujem da će ovo biti podsticaj i drugima da obraduju decu širom naše zemlje i na ovakav način doprinesu da se mališani raduju igri koja nas sve spaja, a to je fudbal - reči su predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

Mališani iz predškolske ustanove su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak Crvene zvezde, već mesecima, s obzirom da su od malena zaljubljeni u crveno-bele boje, te su svoje želje odavno izrekli vaspitačicama, a to je priznala direktorka vrtića, Milica Pavlović.

- Mališani iz ovog vrtića su uporno pisali i imali veliku želju da dođu fudbaleri Crvene zvezde kod nas u posetu. Mnogo se raduju i neopisivo im znači dolazak prvotimaca crveno-belih, kao i predsednika kluba, a vama beskrajno hvala na ovoj donaciji. Ako govorimo o najranijem uzrastu, deca uče po modelu, tako da u davanju pozitivnog primera oblikujemo novije generacije, a vi ste nam u tome pomogli, jer im na pravi način promovišemo sport. Što se više dece bude bavilo sportom, imaćemo manje problema. Oni su sada mnogo uzbuđeni zbog golova koje smo dobili od vas i svi govore kako će postati fudbaleri, tako da vam još jednom hvala što ste nam pomogli sa uređivanjem dvorišta za njihovu dobrobit - rekla je direktorka PU Zvezdara Milica Pavlović.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.