PRAVO BOGATSTVO: Nejmar u Arabiji dobija sve što poželi! (FOTO)
Nejmar, Foto: EPA/Neil Hall

UŽIVANJE

PRAVO BOGATSTVO: Nejmar u Arabiji dobija sve što poželi! (FOTO)

Posebne zahteve imao je za kuću u kojoj će živeti

Objavljeno: 18:42h

Otkriveni su uslovi zbog kojih je brazilski fudbaler Nejmar odlučio da potpiše za Al Hilal. Nije razlog samo to što će primati platu od 160 miliona evra po sezoni, već će imati pogodnosti o kojima drugi fudbaleri mogu samo da sanjaju.

Nije Nejmar ni prvi, ni poslednji sportista koji ima fenomenalne bonuse i klauzule u ugovoru, ali mnogi mu zavide na onome što mu je ponudio bogati klub.

San piše da je Nejmar pored novca tražio i druge povlastice. Za sebe tri luksuzna automobila: bentli continental GP, pa aston martin dbx i lamorgini hurakan. Svi zajedno koštaju oko 600.000 evra.

Ali ni to nije sve. Za svoje okruženje dobiće još četiri mercedesa G glase, kao i mercedesov kombi sa vozačem. Tačnije vozačima da budu na raspolaganju 24 časa dnevno.

Posebne zahteve imao je i za kuću. Frižideri će uvek morati da budu puni njemu omiljenih asai sokova, kao i gvaranama za prijatelje i porodicu. Takođe je tražio da mu se ugrade i tri saune, da mu se dozvoli da dovede svog kuvara iz Brazila, jednog posebno za sosove, kao i da mu se obezbede dvoje ljudi za čišćenje.

Nezvanično se može čuti i da će mu vlasnici Al Hilala pokriti sve troškove po restoranima i hotelima… Podrazumeva se – pošto je to sada već normalno, iako je sasvim nenormalno – da će imati i privatni avion na raspolaganju, ako mu se, ili nekom njemu bliskom, bude baš mnogo išlo na karneval u Rio ili gde već bude rešio.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.