NISU MOGLI MBAPEA I MITROVIĆA, ALI MOGU NEJMARA: Al-Hilal daje bogatstvo Brazilcu i PSŽ-u, dolazi dok Sergeja?!
Nejmar i Sergej Milinković-Savić, Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

sprema se bomba

NISU MOGLI MBAPEA I MITROVIĆA, ALI MOGU NEJMARA: Al-Hilal daje bogatstvo Brazilcu i PSŽ-u, dolazi dok Sergeja?!

Da li će Nejmar oboriti sopstveni transfer rekord?

Objavljeno: 08:37h

Već neko vreme je poznato da fudbalski as Nejmar želi da napusti Pari Sen Žermen a i da prvak Francuske želi da ga se reši. Međutim, osim na pozajmicu, malo koji evropski klub može (i hoće) da plati izuzetno skupog Brazilca.

Ali zato su tu Saudijci. Kako prenosi Fabricio Romano, Nejmar je dobio ogromnu ponudu Al-Hilala i na iskušenju je da je prihvati.

Ako bi to učinio, brazilski superstar bi postao saigrač Sergeja Milinković-Savića, Kalidua Kulibalija, Rubena Neveša, Andrea Karilja, ali i zemljaka Malkoma i Mišela.

Nejmar je 2017. prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra što je i danas najskuplji transfer sveta. Leta 2021. je produžio ugovor do 2025. pa mu je obeštećenje opet sigurno enormno bez obzira što ima 30 godina. A i plata.

Upravo se Barselona pominjala kao kandidat da nekako vrati Brazilca na Kamp Nou, na pozajmicu. Predsednik Đoan Laporta navodno želi jedno takvo veliko ime, ali trener Ćavi ne želi Nejmara.

Sa druge strane, Al-Hilal je već nudio bogatstvo za Kilijana Mbapea, hteo i Aleksandra Mitrovića, ali izgleda da će ipak jedan as PSŽ-a doći u njihove redove.

Bonus video:

01:57

STOJKE IZLUDEO RONALDA: Portugalac je dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Srbina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.