Lajpcig iskoristio kiks Bajerna, Leverkuzen prekinuo sušu, Darmštat već razmišlja o Cvajti! (VIDEO)
Foto: Reuters

Bundesliga, 27. kolo

Lajpcig iskoristio kiks Bajerna, Leverkuzen prekinuo sušu, Darmštat već razmišlja o Cvajti! (VIDEO)

Imamo li opet neke obrise trke za titulu?
Objavljeno:

Fudbaleri Ingolštata pobedili su danas u gostima Augzburg u derbiju začelja Bundeslige, i tako sačuvali nadu da će opstati u prvoj ligi Nemačke.

Ingolštat je danas vodio sa 3:0, ali je Augzburg uspeo u finišu meča da postigne dva gola, ali ne i da izjednači.

Ovo je Ingolštatu bila druga uzastopna pobeda i ukupno sedma u sezoni i sada je pretposlednji, sa 25 bodova. Na dnu je "prežaljeni" Darmštat sa samo 15 bodova, dok je poslednji tim u opasnoj zoni Augsburg, koji ima 29 bodova, baš koliko i Majnc na 17. mestu.

Ispred njih su i Volfsburg i Hamburg sa po 30 bodova, što znači da sedam kola pre kraja 13. i 17. ekipu na tabeli deli pet bodova.

Drugoplasirani Lajpcig pobedio je u gostima Majnc sa 3:2 i tako sačuvao četiri boda prednosti u odnosu na Hofenhajm, koji je u utorak napravio veliko iznenađenje pobedivši lidera Bajern sa 1:0. Bajer Leverkuzen je u gostima pobedio Darmštat sa 2:0 i tako prekinuo seriju od pet mečeva bez pobede u prvenstvu.

"Aspirindžije" sada imaju 35 bodova, jedan manje od Borusije Menhengladbah, koja je danas pobedila Hertu sa 1:0. Herti je to bio treći uzastopni poraz, tako da je ostala na šestom mestu, sa istim brojem bodova kao i peti Keln, ali sa lošijom gol-razlikom. Iza njih je Frajburg, koji ima dva boda manje, i koji je danas u gostima pobedio Volfsburg sa 1:0.

BUNDESLIGA - 27. KOLO

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak:

Dortmund - Hamburger 3:0 (1:0) Keln - Ajntraht 1:0 (0:0) Hofenhajm - Bajern 1:0 (1:0) Verder - Šalke 3:0 (1:0)

Sreda:

Majnc - Lajpcig 2:3 (0:0) Borusija Menhemgladbah - Herta 1:0 (1:0) Darmštat - Leverkuzen 0:2 (0:1) Augzburg - Ingolštat 2:3 (0:2) Volfzburg - Frajburg 0:1 (0:0)

BONUS VIDEO: Gordić o pogrdnim povicima sa tribina

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.