"OBEĆANO MI JE MNOGO, A NIŠTA NIJE ODRŽANO!" Motika otvorio dušu o periodu u Zvezdi (FOTO)
Nemanja Motika, Foto: Starsport©

"To me je jako rastužilo"

"OBEĆANO MI JE MNOGO, A NIŠTA NIJE ODRŽANO!" Motika otvorio dušu o periodu u Zvezdi (FOTO)

Uvek su govorili da su zadovoljni sa mnom. Takođe sam se odlično slagao sa svim momcima i dobro uklopio u tim. Ali nisam dobio pravu šansu. Za to ne postoji objašnjenje. Ne razumem i nikada neću razumeti, rekao je Nemanja

Objavljeno:

Nemanja Motika (20) je u februaru 2022. godine došao u Crvenu zvezdu iz minhenskog Bajern u transferu vrednom 2.500.000 evra.

Stigao je kao veliko pojačanje na stadion "Rajko Mitić", a odigrao je 16 utakmica u svim takmičenjima uz po jedan gol i asistenciju.

Nemanja Motika u dresu Crvene zvezde
Nemanja Motika u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Upisao je četiri nastupa i tri pogotka u omladinskoj selekciji, a sa seniorima je osvojio dve duple krune zaredom.

Od februara do maja 2023. godine bio je na pozajmici u Austriji Luštenau (18 utakmica u svim takmičenjima uz po jedan gol i asistenciju).

Nemanja Motika na utakmici Crvene zvezde i Ferencvaroša
Nemanja Motika na utakmici Crvene zvezde i Ferencvarošafoto: Starsport©

Napustio je Marakanu u letnjem prelaznom roku i potpisao za ljubljansku Olimpiju, a sada je otvorio dušu u o periodu u Beogradu.

- Obećano mi je mnogo, a ništa nije održano. Imao sam minutažu, ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Dobijao sam mnogo pohvala na treningu. Uvek su govorili da su zadovoljni sa mnom. Takođe sam se odlično slagao sa svim momcima i dobro uklopio u tim. Ali nisam dobio pravu šansu. Za to ne postoji objašnjenje. Ne razumem i nikada neću razumeti. To me je jako rastužilo, ali Crvena zvezda ostaje moj omiljeni klub - poručio je Motika.

Nemanja Motika na utakmici Crvene zvezde i Ferencvaroša
Nemanja Motika na utakmici Crvene zvezde i Ferencvarošafoto: Starsport©

Naglašava svoju privrženost nekadašnjem evropskom i svetskom šampionu.

- Kao dete sam u Berlinu išao u školu u dresu Crvene zvezde. Toga se jasno sećam, klub mi je duboko u srcu - kaže Motika.

Nemanja Motika
Nemanja Motikafoto: Starsport©

Mladi ofanzivac smatra je odlazak u Sloveniju bio pravi potez, a prokomentarisao je i kritiku ljudi iz kluba pre odlaska.

- Ta javna kritika je bila veliko iznenađenje. To nije bila istina, bio sam dovoljno zreo da napravim ovaj korak. Ali, u Crvenoj zvezdi sam postao pravi čovek. U jednom trenutku se govorilo da ima zainteresovanih klubova za mene, ali Zvezda nije marila. Srećom sam ipak završio u Ljubljani, ovde me vide kao veliki klupski projekat - zaključio je Motika.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.