ČUDO U HOFENHAJMU! Hrvat oborio Bajern posle 136 dana, Jojić opet strelac! (VIDEO)
Foto: Reuters

Bundesliga, 27. kolo

ČUDO U HOFENHAJMU! Hrvat oborio Bajern posle 136 dana, Jojić opet strelac! (VIDEO)

Bajernu je ovo bio tek drugi poraz od početka sezone, i dalje je prvi na tabeli sa 65 bodova, odnosno ima sedam bodova više od drugoplasiranog Lajpciga koji ima meč manje
Objavljeno: 23:01h

Fudbaleri Hofenhajma pobedili su na svom terenu ekipu Bajerna iz Minhena sa 1:0 u utakmici 27. kola nemačke Bundeslige, što je bio prvi poraz posle 136 dana za Bavarce, a slavili su i Keln, Borusija iz Dortmunda i Verder.

Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Andrej Kramarić u 21. minutu.

Bajernu je ovo bio tek drugi poraz od početka sezone, i dalje je prvi na tabeli sa 65 bodova, odnosno ima sedam bodova više od drugoplasiranog Lajpciga koji ima meč manje. Ekipa Hofenhajma je treća sa 51 bodom.

Minimalnim rezultatom večeras je slavio i Keln, koji je na svom terenu pobedio Ajntraht. Pobedu Kelnu doneo je srpski fudbaler Miloš Jojić golom u 53. minutu.

Keln je sada peti na tabeli sa 40 bodova, dok je Ajntrahj sedmi sa tri boda manje.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na svom terenu Hamburg sa 3:0. Golove za Borusiju postigli su Gonzalo Kastro, Sinđi Kagava i Pjer-Emerik Obamejang.

Borusija iz Dortmunda je, posle 14. pobede u šampionatu, četvrta na tabeli sa 50 bodova, a Hamburg zauzima 14. mesto sa sa 20 bodova manje.

Istim rezultatom slavio je Verder protiv Šalkea i tako zaokružio dobre partije domaćina na večerašnjim utakmicama. Strelci za Verder bili su Teodor Gebre Selasije, Maks Kruse i Maksimilijan Egeštain. ; Ekipa iz Bremena na osma na tabeli sa 35 bodova, dok je Šalke na desetoj poziciji sa bodom manje.

BUNDESLIGA - 27. KOLO

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak:

Dortmund - Hamburger 3:0 (1:0) Keln - Ajntraht 1:0 (0:0) Hofenhajm - Bajern 1:0 (1:0) Verder - Šalke 3:0 (1:0)

Sreda:

20.00 Majnc - Lajpcig 20.00 Borusija Menhemgladbah - Herta 20.00 Darmštat - Leverkuzen 20.00Augzburg - Ingolštat 20.00 Volfzburg - Frajburg

BONUS VIDEO: Gordić o pogrdnim povicima sa tribina

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.