MAKABI NE MOŽE BEZ BAHARA! Minimalac Šerifa, Aris dao 6 komada BATE Borisovu
Navijači Makabija iz Haife, Foto: Domenic Aquilina/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

kvalifikacije za lš

MAKABI NE MOŽE BEZ BAHARA! Minimalac Šerifa, Aris dao 6 komada BATE Borisovu

Revanš utakmica se igra drugog avgusta u Haifi

Objavljeno:

Makabi iz Haife koji je prošle sezone vodio Barak Bahar je poražen od Šerifa u gostima 1:0, u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedini pogodak na utakmici delo je Amine Talal nakon asistencije Armela Zourija u 28. minutu.

Mogao je Pijero da izjednači u 43. minutu, dok je najbolju šansu pored pogotka propustio Šerif u šestom minutu nadoknade drugog poluvremena kada je Paiva pogodio stativu.

Revanš utakmica se igra drugog avgusta u Haifi. Pobednik dvomeča u trećoj rundi igra sa boljim iz okršaja Slovana iz Bratislave i Zrinjskog. Slovaci su u Mostaru slavili 1:0.

Ekipa srpskih fudbalera Slobodana Uroševića i Veljka Nikolića Aris iz Limasola deklasirala Bate Borisov 6:2 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za domaći sastav od starta je utakmicu počeo Veljko Nikolić međutim zamenjen je već na poluvremenu, dok je Urošević čitav meč presedeo na klupi.

Golove za pobednički tim su postigli Gomis(2), Bengston, Bane, Montnor i rezervista Stepinski, dok su u poraženom timu pogađali Koncevoj i Karakevič.

Svi rezultati: Aris Limasol - BATE Borisov 6:2 Šerif - Makabi Haifa 1:0 Rakov - Karabag 3:2 Klaksvik - Haken 0:0 Ludogorec - Olimpija Ljubljana 1:1

BONUS VIDEO:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.