SMEJAO SE, PA STROPOŠTAO KAO KLADA: Čuveni golman KOLABIRAO u prenosu uživo meča Real - Milan! (VIDEO)
Šaka Hislop gubi svest i pada preko kolege, Foto: Printscreen/Twitter/@iamn7

strašno

SMEJAO SE, PA STROPOŠTAO KAO KLADA: Čuveni golman KOLABIRAO u prenosu uživo meča Real - Milan! (VIDEO)

Sada se golman, srećom, nalazi u stabilnom stanju

Objavljeno:

Nekadašnji golman Vest Hema, Šaka Hislop, kolabirao je tokom prijateljske utakmice Real Madrida i Milana u američkoj Pasadeni.

Hislop je bio u ulozi analitičara kada je u programu uživo najpre počeo da se tetura, a potom pao preko svog kolege Dena Tomasa.

Program je brzo prekinut, a Hislop je prema poslednjim informacijama stabilno iako nije poznato šta je prouzrokovalo ovu nemilu scenu.

- Šaka je pri svesti, priča, čini mi se da mu je malo neugodno zbog svega i poslao je svima izvinjenje. Prerano je za postavljanje bilo kakve dijagnoze, ali važno je da je pri svesti. Razgovarali smo s njegovom ženom i čini se da je sve u redu - rekao je Tomas.

Podsetimo, 54-godišnjak je nekadašnji golman koji je branio za Reding, Njukasl, Vest Hem i Portsmut, pre nego što je otišao u MLS ekipu Dalasa.

Rođen je u Londonu i igrao za omladinske selekcije Engleske, ali je na seniorskom nivou branio boje Trinidada i Tobaga. Sa tom reprezentacijom je igrao na njihovom prvom i za sada jedinom Svetskom prvenstvu 2006. godine.

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.