Bajern i Leva gaze ka tituli, ali gol Tijaga Alkantare ćete želeti da gledate iznova i iznova! (VIDEO)
Foto: AP

Bundesliga, 26. kolo!

Bajern i Leva gaze ka tituli, ali gol Tijaga Alkantare ćete želeti da gledate iznova i iznova! (VIDEO)

Akcija koja je prethodila tom pogotku, bila je bukvalno pokazatelj zbog čega svi vole fudbal! Jednostavno - savršenstvo...
Objavljeno: 20:42h

U Nemačkoj ništa novo! Bajern je nastavio da gazi ka još jednoj tituli, jer je slavio nad Augzburgom sa 6:0! Robert Levandovski je upisao het-trik i zabaležio dve asistencije.

Dvostruki strelac bio je Tomas Miler, a jedan pogodak je delo Tijaga Alkantare, kome se Leva odužio asistencijom. I to kakvom! Taj pogodak baš morate da vidite.

Red Bul Lajpcig je razbio Darmštat pred svojom publikom sa ubedljivoh 4:0. Nabi Keita je u 12. minutu načeo goste koji će sledeće sezone igrati u Cvajti, u nastvku su Emil Forsberg, Orban i Keita još jednim golom učinili pobedu veoma ubedljivom. Derbi Rura na 'Veltins Areni' u Gelzenkirhenu završen je rezultatom 1:1.

Keln je u nadoknadi ostao praznih šaka u Hamburgu, rezultat je bio 2:1, a strelac u 92. minutu bio je Glen Holtbi posle velikog karambola. Miloš Jojić je postigao jedini gol za 'Jarčeve', doneo je poravnanje polovinom prvog poluvremena pošto je prethodno Miler doveo HSV u vođstvo.

Najviše golova viđeno je u Frajburgu, gde je Verder iz Bremena slavio sa ubedljivih 5:2. Tomas Dilejni je bio junak trijumfa gostiju, postigao je het-trik.

U poslednjem meču dana, Ajntraht i Borusija Menhengladbah odigrali su bez golova.

BUNDESLIGA, 26. KOLO:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Petak:

Herta - Hofenhajm 1:3 (1:1)

Subota:

Bajern - Augzburg 6:0 (2:0) Šalke - Borusija Dortmund 1:1 (0:0) Hamburg - Keln 2:1 (1:1) Frajburg - Verder 2:5 (0:2) RB Lajpcig - Darmštat 4:0 (1:0) Ajntraht - Borusija Menhengladbah 0:0

Nedelja:

15.30 Ingolštat - Majnc 17.30 Leverkuzen - Volfzburg

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle trijumfa Zvezde nad Uniksom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.