"ONA TO NI PO ČEMU NIJE ZASLUŽILA!" FK Partizan traži kazne za KUKAVIČKE i MORBIDNE napade na Biljanu Obradović!
Biljana Obradović, Foto: Instagram

gnusno

"ONA TO NI PO ČEMU NIJE ZASLUŽILA!" FK Partizan traži kazne za KUKAVIČKE i MORBIDNE napade na Biljanu Obradović!

"Nemaju prava da na ovakav prizeman i kukavički način izražavaju svoje frustracije i leče lične komplekse"

Objavljeno: 14:24h

FK Partizan se oglasio povodom gnusnih uvreda i pretnji koje je njihova porptarolka Biljana Obradović dobijala putem društvenih mreža.

"Marš iz kluba; Marš iz svetinje; Biljo, od*e*i; Daj otkaz, prestani da nas brukaš; Boli tebe ku*** za klub i što se raspadamo, bitno je da se ti provodiš; Napolje, bando pokvarena, uništitelji Partizana i JSD" - samo su neke od uvreda koje je Biljana Obradović dobila na Instagramu.

- Povodom kukavičkih, morbidnih i učestalih napada i pretnji na društvenim mrežama na portparolku kluba, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović, FK Partizan izdaje saopštenje:

Najoštrije osuđujemo i preziremo ovakav vid komunikacije sa bilo kim, a posebno sa osobom koja to ni po čemu nije zaslužila. Sve i da postoje ljudi nezadovoljni događanjima i rezultatima kluba, oni nikako nemaju prava da na ovakav prizeman i kukavički način izražavaju svoje frustracije i leče lične komplekse.

Pozivamo nadležne organe i institucije Republike Srbije da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ove kukavice i primitivci bili otkriveni i procesuirani, te najoštrije kažnjeni. FK Partizan u celosti stoji uz svoju portparolku, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović - stoji u saopštenju.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.