"DELIM SRAMOTU ZBOG SVEGA ŠTO SE DEŠAVA": Evo zašto je isključena struja stadionu FK Partizan
Stadion Partizan, Foto: Starsport©

loša situacija

"DELIM SRAMOTU ZBOG SVEGA ŠTO SE DEŠAVA": Evo zašto je isključena struja stadionu FK Partizan

Oglasio se generalni sekretar JSD Partizab

Objavljeno: 17:53h

Stadionu FK Partizan u sredu je isključena struja zbog duga od 26 miliona dinara.

Željko Tanasković, generalni sekretar JSD Partizan izjavio je za "Sportski žurnal" da je trenutna sitacija nažalost realnost.

- Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima JSD Partizan, struja će biti uključena koliko danas. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. Od promene uprave JSD Partizan, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada ni jedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga - istakao je Tanasković.

Stadion Partizana
foto: Starsport©

Dodaje da je dug na brojilu zbog kojeg je došlo do isključenja oko 30 miliona dinara.

- Dug je nastao usled potrošnje koju generiše fudbalski klub. Taj dug je u reprogramu, a iznose po reprogramu i aktuelnu potrošnju je plaćalo JSD Partizan u ime FK Partizan koji je faktički dužnik. Takođe, fudbalski klub nije uplatio ni dinara za dug prema računima za komunalne usluge. Na žalost, ovakva situacija je naša trenutna realnost i iako JSD Partizan ne snosi odgovornost za nju, kao generalni sekretar delim sramotu što se unutar našeg društva neko toliko neodgovorno ponaša prema grbu i imovini crno-bele porodice - zaključio je Tanasković.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.