ŠALA ILI ISTINA? Ibrahimović otkrio svoje dalje planove! (FOTO)
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/Roberto Bregani

povratak na teren

ŠALA ILI ISTINA? Ibrahimović otkrio svoje dalje planove! (FOTO)

Uživa u penziji, ali nije zatvorio vrata povratka na teren

Objavljeno: 13:20h

Krajem prošle sezone Zlatan Ibrahimović je doneo odluku da ode u zasluženu penziju, što su brojni navijači primili sa velikom tugom.

Nakon što je odlučio da ne produži ugovor sa Milanom, Zlatan je i zvanično obelodanio da stavlja tačku na blistavu karijeru.

Sada, samo mesec dana kasnije, postoji mogućnost da se Ibrahimović ponovo vrati na fudbalski teren, bar tako kaže proslavljeni Šveđanin.

- Sad mi se ne žuri, ali videćemo šta će biti dalje. Prošle su samo tri nedelje otkako sam objavio da se penzionišem. Možda se vratim na teren... Možda za mesec dana budem u Milanovom trening kampu - rekao je Ibrahimović za "Sport Mediaset" povodom vraćanja fudbalskoj karijeri, ali naravno, ovo je rekao u šaljivom tonu i dodao:

- Zahvalan sam svima koji bi želeli da me vide u Milanu, makar i u ulozi menadžera. Milan će uvek biti u mom srcu. Mnogo toga smo prošli sa ovim klubom. I ta vrsta ljubavi navijača mi daje snagu - dodao je popularni Ibra.

Podsetimo, Zlatan je karijeru je počeo 1999. godine u Malmeu, igrao je potom za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted i LA Galaksi, pre nego što se 2020. vratio na San Siro.

BONUS VIDEO:

00:25

KURIR U MILANU: Fudbaleri Zvezde izašli na zagrevanje pred meč!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.