MI SMO ŠOKIRANI! Znate li koliko bi Srbija bodova imala da ne postoji Dušan Tadić?! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Dušan Silni!

MI SMO ŠOKIRANI! Znate li koliko bi Srbija bodova imala da ne postoji Dušan Tadić?! (VIDEO)

Takvog čoveka smo čekali još od vremena Piksija Stojkovića... Njegov učinak nije za divljenje, njegov učinak u ovim kvalifikacijama je za postavljanje na pijedestal
Objavljeno:

Dočekali smo heroja, čoveka koji će izdignuti srpski reprezentativni fudbal iz depresije u koju je upao u poslednjih, slobodno može da se kaže, sedam godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dočekali smo čoveka koji svojim ponašanjem, zalaganjem na terenu, ali i fudbalskom umetnošću iz dana u dan zaslužuje nadimak koji mu mediji lagano nameću - Dušan Silni.

Naravno, svima je jasno o kome se radi - o Dušanu Tadiću. Momku koji je fudbalski uspon započeo u Vojvodini, pa preko Groningena i Tventea došao do Sautemptona, gde je trenutno jedan od glavnih igrača.

Za one koji ne znaju, DUŠAN TADIĆ JE UČESTVOVAO U SVAKOM GOLU REPREZENTACIJE SRBIJE (osim u Velsu kada su ga raskrvarili, dokazavši da je to jedini način da ga zaustavite) U KVALIFIKACIJAMA ZA SVETSKO PRVENSTVO U RUSIJI!

TO JE TA VEZA! Orlovi na krilima Tadića i Mitrovića grabe ka Rusiji! (VIDEO)

Svojeručno je pobedio Gruziju ovog petka, sa golom i dve asistencije, ali taj učinak nije ni pola onoga što je uradio u ovim kvalifikacijama. Statistika koja sledi je zaista neverovatna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.