Delije će sigurno biti zadovoljne zbog onoga što je Dejan Stanković rekao o regionalnoj fudbalskoj ligi!
Foto: Dado Đilas

Muzika za njihove uši

Delije će sigurno biti zadovoljne zbog onoga što je Dejan Stanković rekao o regionalnoj fudbalskoj ligi!

S obzirom na to da su pristalice Crvene zvezde protivnici pokretanja zajedničke lige, onda su sigurno presrećni zbog izjave voljenog bivšeg kapitena
Objavljeno: 08:55h

Priče o tome da bi vrlo uskoro mogla biti pokrenuta regionalna fudbalska liga i to ni manje, ni više nego pod okriljem UEFA samo su prazna priča, što smo znali i nakon obraćanja predsednika Aleksandera Čeferina, a sada je to potvrdio i Dejan Stanković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekadašnji srpski reprezentativac, a sada savetnik prvog čoveka "Evropske kuće fudbala", kako sam kaže nije potpuno upućen u situaciju sa obnavljanjem lige nekadašnje SFRJ, ali kako kaže njegov nadređeni je protiv toga.

foto: Fonet

- Nisam upućen u tu temu i teško mogu nešto da kažem, ali znam da Aleksander Čeferin je protiv ideje o regionalnoj ligi, jer su domaći šampionati temelj fudbala u Evropi - rekao je Stanković za "Novosti" i dodao da inicijativa o takvoj ligi mora da pođe od nacionalnih saveza.

foto: Dado Đilas

Podsećamo da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera nedavno postao savetnik za mlađe kategorije novog predsednika UEFA.

BONUS VIDEO: Sjajna serija trojki Marka Gudurića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.