Orlovi pojačani nastavljaju borbu za Rusiju!
Foto: Filip Plavčić

Lepo, lepo...

Orlovi pojačani nastavljaju borbu za Rusiju!

"Radimo na poboljšanju kvaliteta sponzorskog pula, što smo potvrdili i ovim ugovorom. Selektor Slavoljub Muslin i reprezentativci su za to zaslužni igrama na terenu", rekao je Kokeza
Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije (FSS) dobio je novog sponzora, pošto je danas u Beogradu potpisao ugovor sa kompanijom "Britiš motors" (British Motors), uz slogan "Najbolji uz najbolje".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je da mu je zadovoljstvo što je ta organizacija proširila krug sponzora.

- Radimo na poboljšanju kvaliteta sponzorskog pula, što smo potvrdili i ovim ugovorom. Selektor Slavoljub Muslin i reprezentativci su za to zaslužni igrama na terenu. Nadam se da ćemo tako nastaviti i da će Srbija zauzeti mesto koje joj pripada u svetskom fudbalu - objavio je Kokeza na svečanosti u "Britiš motorsu".

Vlasnik kompanije koja je distributer automobila "Land Rover" i "Jaguar" za Srbiju, Ostoja Mijailović, rekao je da mu je velika čast što će sarađivati sa FSS-om.

- Mi smo svoj posao radimo najkvalitetnije, a dokaz je to što smo za šest meseci ispunili godišnji cilj. Reprezentaciji želimo puno uspeha i nadam se da će ovaj ugovor doprineti boljem fudbalu - istakao je Mijailović.

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza najavio da će ta organizacija narednih dana dobiti "još dva - tri sponzora".

BONUS VIDEO: Sjajna serija trojki Marka Gudurića

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.