Nit' je palio, nit' je žario, ali Delije se često pitaju, gde je i šta radi Eli Babalj, srpski Mark Viduka! Evo odgovora! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/FCRedStarBelgrade

drži fenjer

Nit' je palio, nit' je žario, ali Delije se često pitaju, gde je i šta radi Eli Babalj, srpski Mark Viduka! Evo odgovora! (VIDEO)

Crveno-beli su svojevremeno za njega platili obeštećenje u iznosu od 350.000 evra
Objavljeno: 19:46h

Posle epizode u Holandiji se vratio u Australiju i trenutno je član Adelejd junajteda, poslednjeplasiranog tima najelitnijeg ranga u zemlji kengura.

POTPUNI PREOKRET U SRPSKOM FUDBALU: U Zvezdi će biti besni zbog ove odluke!

Ove sezone je ubeležio 16 minuta u dresu svog kluba u prvenstvu i to 4. marta kada je ušao sa klupe u 74. minutu meča sa ekipom Zapadnog Sidneja...

Nekada Maradona, a danas Portugalac... Fudbaler Blekburna nadrealnim driblinzima napravio dar-mar u protivničkoj odbrani! (VIDEO)

Pored toga upisao je i 80 minuta u Kupu.

Nastupio je jednom i u azijskoj Ligi šampiona, a za osam minuta na terenu je postigao i gol, i to na meču sa prebogatim Đangsu Suningom.

Teo ima dva uslova za NBA klubove ukoliko žele da ga dovedu!

Ovaj momak visok 194 centimetra je za reprezentaciju Australije je upisao dva nastupa i isto toliko pogodaka, a crveno-beli su svojevremeno za njega platili obeštećenje u iznosu od 350.000 evra...

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara i lomljenje stolica posle gola Đurđevića

(V.Š)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.