Utakmica sa Gruzijom bi mogla da bude prelomna! Razlog za to je jasan! (VIDEO)
Foto: Reuters

ISTINA ŽIVA!

Utakmica sa Gruzijom bi mogla da bude prelomna! Razlog za to je jasan! (VIDEO)

Dva verovartno najveća asa u srpskoj reprezentaciji saglasna su oko nekoliko bitnih stvari pred jednu od utakmica na kakvim su Orlovi u prošlosti umeli da kiksnu
Objavljeno: 15:09h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je danas da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utakmice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove - rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima svi, uslovno rečeno favoriti, računaju sa maksimalnim brojem bodova protiv Moldavije i Gruzije.

Muslin pred Gruziju: Možemo da pobedimo, ali i da izgubimo od svakoga!

- Ovom utakmicom možemo da završimo dobar deo posla. Poznajem njihov tim, biće teško. Ne volim da pričam o tome i govorim da smo favoriti. Ako jesmo, na terenu moramo da pokažemo. Meč nam donosi mnogo i moramo da iskoristimo takvu šansu - poručio je defanzivac Zenita.

foto: Filip Plavčić

Matić, doskorašnji Ivanovićev klupski drug u Čelsiju, istakao je da pobeda u Gruziji neće izmaći ukoliko ekipa bude ponovila dobre stvari iz Velsa.

Muslin obradovao javnost na okupljanju! FIFA konačno donela neku odluku u korist Srbije (VIDEO)

- Nikada ne idemo na remi, ko god da je protivnik. Naravno, ne znači da ćemo da se plasiramo ako pobedimo, ima još da se igra, ali ovo bi mogla da bude prelomna utakmica - bio je jasan Matić i dodao da prija kada čuje da se za njega interesuje Barselona, ali da je u potpunosti skoncentrisan na obaveze u Celsiju i borbu za titulu u Premijer ligi.

BONUS VIDEO: Izjava Branka Lazića posle utakmice Zvezda - Budućnost

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.