NIJE MOGLO BOLJE! Crvena zvezda saznala SJAJNE VESTI!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ovo im ide u prilog

NIJE MOGLO BOLJE! Crvena zvezda saznala SJAJNE VESTI!

Crveno-beli pomno prate dešavanja na evropskim terenima

Objavljeno: 18:04h

Fudbaleri Crvene zvezde su overili titulu prvaka Srbije i sada prate rezultate u drugim ligama koje utiču na njihovu poziciju u grupnoj fazi Lige šampiona.

Trenutno su svi pogledi usmereni ka Engleskoj, Nemačkoj i Češkoj, gde situacija diktira u kom bi šeširu Zvezda mogla da završi u elitnom takmičenju, a ujedno i da dobije dodatne bonuse za svako bolje početno mesto u odnosu na sve učesnike.

Prema najnovijem preseku nakon utakmica koje su odigrane za vikend, došlo je do povoljnog raspleta za Zvezdu i crveno-beli se trenutno nalaze u trećem šeširu.

Slavija iz Praga je kiksnula na domaćem terenu protiv Hradec Karlove (1:1), a to je iskoristila Slavija iz Praga, koja je slavila na gostovanju protiv Libereca sa 3:1 i preuzela prvo mesto.

Pošto je u ostalim ligama ostalo nepromenjeno stanje, Njukasl je pobedio Sautempton i zadržao mesto koje vodi u Ligu šampiona u Engleskoj, dok je u Nemačkoj Lajpcig i dalje ispod četvrtog mesta iza Frajburga i Union Berlina.

Već u sledećem kolu bi moglo sve i da bude jasnije dosta, jer će Frajburg na svom terenu dočekati Lajpcig u direktnom duelu za Ligu šampiona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.