ČEKA NAS PAKLENA BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA! Šalke u 92. minutu uhvatio poslednji voz za opstanak (VIDEO/FOTO)
Slavlje Krisfofera Nkunkua, Foto: Roger Petzsche / imago sportfotodienst / Profimedia

BUNDESLIGA, 30. KOLA

ČEKA NAS PAKLENA BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA! Šalke u 92. minutu uhvatio poslednji voz za opstanak (VIDEO/FOTO)

Miloš Veljković odigrao ceo meč i dobio žuti karton u porazu Verdera posle preokreta na gostujućem terenu

Objavljeno:

Odigrano je šest utakmica 30. kola Bundeslige, a u naredna četiri pored borbe za titulu, očekuje nas trka za Ligu šampiona i opstanak.

Frajburg je pobedio u Kelnu sa 1:0 golom Rtisua Dona u 54. minutu, dok su u Berlinu, Union i Bajer Leverkuzen remizirali bez pogodaka.

Remi sa golovima videli smo u u Frankfurtu gde je Ajntraht poveo autogolom Elvis Rehbečaja, a izjednačio je Ermedin Demirović u 58. minutu za Augzburg.

Kristofer Nkunku radovao se pogotku kao da duva blon, a jedan njegov precizan hitac u 28. minutu bio je dovoljan Lajpcigu protiv Hofenhajma.

Štutgart je slavio sa 2:1 protiv Borusije Menhengladbah golom Serhua Girasija u 22. minutu, a izjednačio je iz penala Julijan Vajgl u 78. minutu.

Ipak, samo pet minuta novi jedanaesterac, ovoga puta za Tanhguja Kulibalija, usledio je posle starta Koa Itakure koji je dobio direktan crveni karton.

Miloš Veljković odigrao je ceo meč i dobio žuti karton u 57. minutu u porazu Verdera iz Bremena protiv Šalkea posle preokreta od 2:1.

Marvin Dukš doveo je "zelene" u vođstvo u 18. minutu, a trijumf su doneli Sep van de Berh u 81. i Dominik Dreksler u drugom minutu nadoknade vremena.

"Rudari" su tako uhvatili poslednji voz za opstanak pošto imaju 27 bodova, samo dva boda manje od sigurne zone.

Kada govorimo o bici za Ligu šampiona, Union Berlin i Frajburg dele treće mesto sa po 56 bodova, dok je Lajpcig peti sa dva boda manje.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.