"VIDEO SAM JE U GOLU..." Jović razočaran zbog propuštene šanse za gol u derbiju (VIDEO/FOTO)
Nemanja Jović u duelu sa Gelorom Kangom, Foto: Starsport©

"žao mi je"

"VIDEO SAM JE U GOLU..." Jović razočaran zbog propuštene šanse za gol u derbiju (VIDEO/FOTO)

Mnogo mi je krivo što nisam postigao gol. Dija me je video, lepo sam sve otvorio, hteo sam najbolje, ali..., rekao je fudbaler Partizana

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su bez golova u 170. večitom derbiju u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Crno-beli su imali velike šanse preko Fusenija Dijabatea i Bibarsa Natha, ali najbolju je propustio Nemanja Jović u 81. minutu.

Bonus u redovima vicešampiona Srbije sa nekih desetak metara preslabo je gađao levom nogom.

- Video sam je u golu. Mnogo mi je krivo što nisam postigao gol. Dija me je video, lepo sam sve otvorio, hteo sam najbolje, ali žao mi je. Imali smo mnogo prilika. I Natho kada je ušao, dobro je šutnuo, ali Borjan mu je odbranio. Igrali smo dobro, za nijansu smo bili bolji, ali idemo dalje - rekao je Jović.

Nemanja Jović u duelu sa Srđanom Mijailovićem
Nemanja Jović u duelu sa Srđanom Mijailovićemfoto: Starsport©

Rikardo Gomeš bio je potpuno neprimetan u šesnaestercu gostiju, ali je na kraju bio zadovoljan celokupnim utiskom na terenu saigrača i njega.

Rikardo Gomeš na 170. večitom derbiju
Rikardo Gomeš na 170. večitom derbijufoto: Starsport©

- Istina nismo postigli gol, ali igrali smo znatno bolje nego na poslednjim utakmicama. Barem smo stvorili nekoliko prilika, a to nismo uspeli na prethodnim mečevima. Mislim da je ovo put kojim treba da idemo do kraja sezone. Energija je bila dobra, stav fudbalera je takođe bio dobar i možemo da zadržimo ovakav stav za završne utakmice - istakao je Gomeš.

Bonus video:

00:23

Čarke fudbalera na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.