ČINI SE DA DILEME VIŠE NEMA! Što je Juventus u Seriji A, to je Bajern u Bundesligi! (VIDEO)
Foto: Reuters

Bundesliga,

ČINI SE DA DILEME VIŠE NEMA! Što je Juventus u Seriji A, to je Bajern u Bundesligi! (VIDEO)

Bavarci suvereno idu ka novoj tituli šampiona, i teško da iko može da ih uhvati, pa čak ni senzacionalni Lajpcig, koji je doživeo novi poraz
Objavljeno: 22:31h

Fudbaleri Bajerna napravili su novi korak ka odbrani titule šampiona Nemačke, pošto su u Minhenu pobedili Ajntraht sa 3:0. Robert Levandovski je bio strelac u 38. i 55. minutu, a Daglas Kosta u 41. Novi reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović igrao je celu utakmicu za Ajntraht.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bajern posle 24 kola ima 59 bodova, 10 više od drugoplasiranog Lajpciga, koji je izgubio na svom stadionu od Volfzburga sa 1:0, golom Marija Gomeza u devetom minutu.

Volfzburg je tako ostvario veoma važnu pobedu u borbi za opstanak i sada je 14. na tabeli sa 26 bodova, tri više od Hamburga, koji je u zoni ispadanja.

foto: Reuters

Borusija Dortmund je neprijatno iznenadila, pošto je izgubila od Herte u Berlinu sa 2:1. Strelci za Hertu bili su Salomon Kalu u 11. i Marvin Platenhart u 71. dok je gol za Borusiju u 55. dao Pjer-Emerik Obamejang.

Borusija je ostala treća na tabeli Bundeslige, ali sa 43 boda zaostaje 16 za liderom, a ima bod više od četvrtoplasiranog Hofenhajma, koji je igrao 1:1 sa Frajburgom.

Maksimilijan Filip je u 56. doneo prednost Frajburgu, ali je Andrej Kramarić izjednačio četiri minuta kasnije i postavio konačan rezultat.

Pobedu je zabeležio i poslednjeplasirani Darmštat, koji je sa 2:1 bio bolji od Majnca. Ajtak Sulu u petom i Sidni Sem iz penala u 12. minutu bili su strelci za pobednički tim, dok je gol za poraženi dao Robin Kjason u nadoknadi poluvremena.

U poslednjem meču dana, fudbaleri Ingolštata i Kelna odigrali su večeras nerešeno 2:2, u utakmici 24. kola Bundeslige.

Dvostruki strelac u ekipi Kelna bio je Antoni Modest, u 15. minutu iz jedanaesterca i u 60. minutu, posle dodavanja Miloša Jojića. Golove za domaći Ingloštat postigli su Dario Leskano u 42. i Roman Breže u 69. minutu.

Keln je 10. put ove sezone odigrao nerešeno, u poslednjih pet utakmica osvojio je dva boda i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 34 boda.

Ingolštat je bez pobede u poslednje tri utakmice, pretposlednji je na tabeli sa 19 bodova i čeka ga teška borba za opstanak u Bundesligi.

BUNDESLIGA, 24. kolo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Petak:

Leverkuzen – Verder 1:1 (1:0)

Subota:

Bajern – Ajntraht 3:0 (2:0) Darmštat – Majnc 2:1 (2:1) Herta – Dortmund 2:1 (1:0) Lajpcig – Volfzburg 0:1 (0:1) Frajburg – Hofenhajm 1:1 (0:0) Ingolštat – Keln 2:2

Nedelja:

15.30 Šalke - Augzburg 18.30 Hamburger – Borusija Menhengladbah

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.