NA MARAKANU STIŽE DUGOGODIŠNJA ŽELJA: Zvezda dovodi reprezentativca Srbije?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

NOVI POKUŠAJ uprave kluba

NA MARAKANU STIŽE DUGOGODIŠNJA ŽELJA: Zvezda dovodi reprezentativca Srbije?

Jedna od glavnih tema u Ljutice Bogdana je Mihailo Ristić

Objavljeno: 17:51h

Sa titulom šampiona u džepu, koja bi trebalo da bude obezbeđena u prvom kolu plej-ofa, sportski sektor i čelnici Crvene zvezde mogu da se fokusiraju na letnji prelazni rok i naprave tim dostojan Lige šampiona.

Posle dovođenja Pitera Olajinke i Marka Stamenića rade u Ljutice Bogdana na dovođenju adekvatnog špica, a ponovo je jedna od glavnih tema na Marakani dolazak još jednog levog beka.

Crveno-beli će ovog leta pokušati da u klub vrate Zvezdino dete i reprezentativca Srbije Mihaila Ristića, igrača pod ugovorom sa Benfikom. Biće to novi pokušaj crveno-belih da sa Ristićem dobiju ozbiljan kvalitet na levoj strani, bez obzira što za tu poziciju konkurišu Milan Rodić i Irakli Azarov.

Mihailo Ristić
foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Mihailo Ristić je dugogodišnja želja Crvene zvezde, transfer je bio aktuelan i prošlog leta, ali je po isteku saradnje sa Monpeljeom reprezentativac Srbije odlučio da pojača Benfiku. Bio je to logičan potez, malo ko bi odbio poziv lisabonskog velikana, ali na kraju se ispostavilo da je Ristić pogrešio. Ostanak Grimalda, već viđenog u Barseloni, skratio je prostor Ristiću da pokaže koliko zna i može. Sezonu je praktično proveo van kadra Rodžera Šmida. Odigrao je svega šest prvenstvenih utakmica i jasno je da će na leto napustiti Luž.

Crvena zvezda je spremna da čeka, iako zna da joj je adut samo igranje u Ligi šampiona. Brigu o karijeri Mihaila Ristića vodi španska menadžerska agencija koja će pokušati da ga udomi u nekoj od najjačih liga Starog kontinenta. Na Marakani čekaju da Ristić raskine ugovor sa Benfikom, pošto je redove portugalskog giganta pojačao bez obeštećenja, da bi konkretno krenuli u akciju. I na emociju pokušali da slome Mihaila Ristića i njegove zastupnike.

Ristić je, podsetimo, iz Zvezde otišao još 2017. kada je Krasnodar za njega platio 2.000.000 evra.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.