"AMATERSKO TRAŽENJE TRENERA U IZRAELU!" Poruka bivšeg stratega Zvezde - "Nekorektno prema Milojeviću"
Barak Bahar i Miloš Milojević, Foto: Starsport©

"malo veći nivo"

"AMATERSKO TRAŽENJE TRENERA U IZRAELU!" Poruka bivšeg stratega Zvezde - "Nekorektno prema Milojeviću"

Milojević je mlad, talentovan i o njemu rezultati sve govore. Da bi neko napravio nešto više, mora da mu se da šansa, kaže nekadašnji šef struke kluba sa Marakane

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde suvereno grabe ka šestoj uzastopnoj tituli i direktnom plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Takođe, crveno-beli plasirali se su se u četvrtfinale Kupa Srbije i imaće priliku da treći put zaredom osvoje duplu krunu u našem fudbalu.

Ipak, najveća vest sa Marakane je da je rukovodstvo dogovorilo dolazak izraelskog stratega Baraka Bahara na leto za najveću platu u istoriji kluba.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/ABIR SULTAN

O aktuelnoj temi iz Ljutice Bogdana, u podkastu "Miljanov korner", govorio je Miodrag Grof Božović, bivši trener nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka.

Verovatno ljudi iz kluba znaju šta rade, to je naravno njihova odluka. Možda su samo večerali sa njim, ali je amaterski da ih neko uhvati i slika sa trenerom i sada svi mediji o tome pišu. Mislim da je to nekorektno pre svega prema Milojeviću. Svako ima pravo da postavlja, menja i radi šta hoće. Ali mora to ipak da bude na malo većem nivou, pogotovo kada je u pitanju veliki klub kao Crvena zvezda – ističe Božović.

Miodrag Grof Božović
Miodrag Grof Božovićfoto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Navijači očekuju dosta i veliki je pritisak raditi na Marakani.

Zvezda je klub koji ima puno navijača. Oni uvek traže mnogo i traže više, traže često i nerealno i teško je da se udovolji Zvezdinim navijačima. Mnogo su privrženi i mnogo vole klub i čovek iz te njihove velike ljubavi mora da im prašta - rekao je Božović.

Stručnjak rođen u Mojkovcu smatra da Miloš Milojević treba da dobije šansu da napravi još neki iskorak sa Crvenom zvezdom.

Milojević za sada izvanredno vodi klub, prvi je na tabeli i ima velike šanse da osvoji kup. Znači postoji šansa da čovek osvoji duplu krunu, a bude smenjen. On je mlad, talentovan i o njemu rezultati sve govore. Da bi neko napravio nešto više, mora da mu se da šansa - zaključio je Božović.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.