ZDRAVKO MAMIĆ "PREDRIBLAO" SVE: Objavio da se povlači iz fudbala, a onda se pojavio ŠOKANTAN SNIMAK!
Zdravko Mamić, Foto: Profimedia

otkud sad ovo?

ZDRAVKO MAMIĆ "PREDRIBLAO" SVE: Objavio da se povlači iz fudbala, a onda se pojavio ŠOKANTAN SNIMAK!

Hrvatski medij objavio audio snimak na kome Mamić itekako utiče na dešavanja u Dinamu

Objavljeno: 15:19h

Nakada prvi čovek Dinama iz Zagreba, Zdravko Mamić je nedavno objavio da se povlači iz fudbala, a da li je to zaista istina?

Hrvatski mediji došli u posed audio snimka na kojem se čuje kako mobiliše svoje prijatelje da počnu sa konkretnim akcijama, ne bi li učlanili 2.000 - 3.000 ljudi u Dinamo pred izbore.

Večernji list je došao je u posed audio snimka na kojem Mamić poziva svoje prijatelje i zamolio ih za konkretnu akciju, da bi njegova struja na kraju imala pet zastupnika u Dinamovoj Skupštini.

On je apelovao na sve da učlanjuju sve prijatelje, bliske ljude i rođake širom Hrvatske da postanu članovi Dinama, uz navode da ne moraju da plaćaju, jer će to učiniti on preko njihovog fonda.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamićfoto: Beta/Almir Razić

Pročitajte u nastavku i šta je sve Mamić rekao svojim prijateljima:

- Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo po prvi put se uključujem u rad naše grupe. Moram da se aktiviram, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, nego da se konkretno angažujemo, svaki od nas, na prikupljanju članova.

- Da bi najmanje četiri naša zastupnika, a onda i petog da dodamo, da vidimo ko je taj peti, a da je naš i da ga izguramo, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenario bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Šta treba konkretno uraditi?

- Krenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake širom Hrvatske, gde god ih imate. Pošaljite im listu šta im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku knjižicu i da ne treba da plaćaju članarinu, jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamićfoto: Beta

- Prema tome, vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete uraditi, uradiću ja. Ali hajde pokrenite se, ako nismo u stanju da skupimo dvije ili tri hiljade članova, onda smo nesposobni. Idemo da skupljamo i primamo podatke na mejl i WhatsApp.

- Onda ćemo ih u određenom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim zastupnicima kojima će biti potrebno, od 1 do 5. Mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bi još dodali i gurnućemo sve do njega.

- Evo to je moj zasad doprinos. Uz vas sam, pratim vas, ovu bitku moramo da dobijemo po cenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić - 'ajmo biti konkretni - navodi Mamić u u audio snimku koji poseduje "Večernji list".

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.