STANOJEVIĆ BESAN NA SUDIJE: "Ne razumem odluke, Fenerbahčeu nije potrebna takva podrška!"
Aleksandar Stanojević, Foto: Nikola Krstic / Alamy / Alamy / Profimedia

nije mogao da ćuti

STANOJEVIĆ BESAN NA SUDIJE: "Ne razumem odluke, Fenerbahčeu nije potrebna takva podrška!"

Konja je ubedljivo poražena od tima iz Istanbula 4:0

Objavljeno: 07:12h

Veliki maleri prate Aleksandra Stanojevića na početku trenerskog mandata u Turskoj. Otkako je seo na klupu Konje nikako da se izbori za problemima, mada na nekim susretima nije imao ni sreće.

Konja je poražena od Fenerbahčea 4:0, s tim da je, prema oceni nekadašnjeg stratega Partizana, favorit imao pomoć arbitara.

- Fener jeste bio bolji, baš je dobro igrao, ali bilo nam je teško posle isključenja - ukazuje Stanojević na crveni karton Mameu Dijufu već u 22. minutu.

Činjenica je da je jedan od najboljih turskih timova poveo iz jedanaesterca, kao i da je u ranoj fazi susreta arbitar opomenuo Kalva, Oguza i Dijufa, koji je u razmaku od deset minuta dobio dva žuta.

Aleksandar Stanojević
foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Ne razumem odluke sudije, u prvih 15 minuta dao nam je tri žuta kartona. Ni zbog čega. Zbog priče. A pre utakmice su nam rekli za nova pravila, da igrači mogu o nekim situacijama da razgovaraju sa arbitrima triput, a onda je momcima posle malih prigovora pokazivao žute kartone. Tako su nas „ubili“. Fenerbahčeu nije potrebna takva podrška, jer je sjajan tim i to je pokazao.

Posle četiri meča u prvenstvu i jednog u kupu, Stanojević čeka prvi gol u novoj sredini i nada se da bi na tom planu, u susretu sa Giresunom, mogli da mu pomognu špic Mahir Emreli (iz zagrebačkog Dinama), ofanzivni vezni Alehandro Pusuelo (Majami) i kolumbijski krilni napadač Marlos Moreon (Troa), te štoper Metehan Mert (iz Genčlerbirligija), angažovani ove zime, koji nisu imali pravo da igraju protiv Fenera.

- Nismo mogli da koristimo nove igrače, među njima ni nove napadače. Za naredni duel ćemo imati više opcija i šansu da pokažemo sebe u boljem svetlu - dodao je Stanojević.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.