POSLE "CRVENIH ĐAVOLA" I BOJKOT GROBARA! "Gde su ti najsavremeniji grejači terena?" (FOTO)
Grobari, Foto: Starsport©

HAOS!

POSLE "CRVENIH ĐAVOLA" I BOJKOT GROBARA! "Gde su ti najsavremeniji grejači terena?" (FOTO)

Ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana, stoji u saopštenju

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana trebali su danas od 16.30 da ugoste kragujevački Radničkig, ali je utakmica odložena zbog snega.

Prvo su se oglasili "Crveni đavoli", navijača grupa Šumadinaca koja je poručila da u ponedeljak neće biti na stadionu u Humskoj ulici zbog termina.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevcafoto: Starsport©

Ipak, i igračima crno-belih neće biti lako pošto od 14 časova na južnoj tribini neće biti ni Grobara koji su takođe najavili bojkot.

- Budući da znamo da su se mnogi naši susreti igrali i po znatno gorim vremenskim uslovima nego što je to slučaj danas, a da je uprava pristala na pomeranje utakmice samo za dan kasnije (žrtvujući dan odmora pred derbi), ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana. Postavljamo pitanje gde nestadoše „najsavremeniji grejači terena” koji su predstavljeni kao kapitalna investicija ove uprave? - pitaju se navijači Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.